HR Business Partner

Voel je je prettig in een technische omgeving? Houd je van mensen? En spreekt de betrokkenheid en stabiliteit van een familiebedrijf je aan? Als je dan ook nog over de benodigde kennis en ervaring van HR(M) beschikt, dan nodigen we je graag uit om eens nader kennis te maken met Doornbos Equipment. 

Wat verwachten wij van jou?

Werken in een middelgrote onderneming betekent dat je het leuk vindt om een duizendpoot te zijn. Aan de ene kant heb je je administratie op orde, steek je graag de handen uit de mouwen en pak je de werkzaamheden op die moeten worden verricht of tijdelijk opgevangen. Aan de andere kant ben je de sparringpartner van het management op alle voorkomende HR-thema’s. Je draagt op een positief-kritische manier bij aan de richting en besluitvorming en maakt zo de koppeling tussen strategie en mens. Omdat het leven volgens ons over groei gaat, is er altijd verbetering mogelijk en is het werk in die zin nooit af. We zijn dankbaar en blij met wie we zijn en waar we voor staan, maar kijken ook altijd graag naar waar er ruimte is voor ontwikkeling van zowel mens als organisatie. We verwachten van jou dat je graag met alle medewerkers spart over hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen, en hen ook aanspreekt op hun gedrag en verantwoordelijkheden. Je adviseert en coacht op de diverse HR-gebieden en je bent vertrouwenspersoon voor je collega’s. De HR business partner rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Je wordt ondersteund door een ervaren medewerker HR- en salarisadministratie.

Welke kennis en vaardigheden moet je minimaal bezitten?

 • Een afgeronde HR opleiding Bachelor;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als HR business partner in een soortgelijke organisatie;
 • Actuele kennis met betrekking tot Nederlandse wet- en regelgeving;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met veranderprocessen;
 • Je bent mensgericht, integer, proactief, resultaatgericht, weet van aanpakken, hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen om veranderingen tot stand te brengen.

Wat mag jij verwachten?

 • We bieden je een contract voor de duur van 12 maanden, met de intentie om een samenwerking aan te gaan voor langere tijd;
 • Een marktconform salaris;
 • De functie is voor 30-32 uur per week;
 • Uitstekend secundair arbeidsvoorwaarden pakket;
 • Kleine teams, korte lijnen en een maatschappelijk georiënteerd bedrijf;
 • Een plezierige werkomgeving, waarin ruimte is voor eigen input.

Wie zijn wij?

Doornbos biedt verhuur, verkoop, opleiding, advies en ondersteuning, transport, reparatie en onderhoud aan van hoogwerkers, verreikers, heftrucks, minikranen, hogedrukpompen en vacuümunits. Er werken ongeveer 90 mensen vanuit 3 vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham, Engeland. Doornbos is een familiebedrijf, dat staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit. We houden van ondernemerschap, zijn sterk gericht op innovatie en duurzaamheid en op het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Procedure

Enthousiast? Stuur dan je CV en motivatiebrief voor vrijdag 18 augustus op naar hr@doornbosequipment.com. De eerste gesprekken vinden plaats in week 34 en de tweede gesprekken vinden plaats in week 35.

 

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.