Servicemonteur Hogedruk- en vacuümequipment

Ben jij een echte sleutelaar met ruime kennis en ervaring op het gebied van hogedruk- en vacuümequipment? Houd je van afwisseling in je werk en vind je het leuk om regelmatig onderweg te zijn om een storing op te lossen? Ben je klantvriendelijk en heb je oog voor kwaliteit? Dan is de functie van Servicemonteur Hogedruk- en vacuümequipment bij Doornbos Equipment wellicht wat voor jou!

Over de functie:

Voor onze afdeling Hogedruk zoeken wij een ervaren servicemonteur. Samen met je collega’s houd je je bezig met het keuren, onderhouden en repareren van hogedruk- en vacuümequipment.  Je hebt daarbij de beschikking over een volledig uitgeruste servicebus om reparaties op locatie uit te kunnen voeren. Een keer in de vijf weken heb je storingsdienst.

Wij vragen:

  • Afgeronde MBO opleiding in technische richting (elektrotechniek);
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Aantoonbare ervaring met hydraulische- en elektrische systemen en aandrijftechnieken;
  • Ervaring met hogedruk- en vacuumequipment is een pre;
  • Geldig VCA diploma is een pre;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Goede beheersing van de Engelse taal is een pré;
  • Collegiaal, communicatief vaardig, klantvriendelijk, in staat om zelfstandig te werken, denkt in mogelijkheden, stressbestendig.

Over de organisatie:

Doornbos Equipment verhuurt en verkoopt hoogwerkers, verreikers, heftrucks, minikranen, hogedrukpompen en vacuümunits. Er werken 90 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en in Billingham in Engeland. Doornbos Equipment is een familiebedrijf. We zijn gericht op de lange termijn en hebben zowel collega’s als klanten, met wie we al meer dan 10, 20 of zelfs 40 jaar lang werken! We zijn betrokken bij onze omgeving en voelen ons daarvoor verantwoordelijk. We vinden het belangrijk om ons te ontwikkelen en onze omgeving te verbeteren. Betrouwbaarheid en dienstbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij bieden:

Een professionele organisatie met een informele cultuur waar ruimte is voor persoonlijke benadering. Kwaliteit en klantgerichtheid staan voorop. Daarbij zoeken wij talentvolle, bevlogen en integere medewerkers. Ervaren managers, duidelijk beleid, directe invloed, maar ook een maatschappelijk georiënteerd bedrijf vinden wij belangrijk en bieden we je graag. Een goede begeleiding, opleiding en doorgroeimogelijkheden, een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden staan je daarnaast ook nog te wachten. Ben je enthousiast of ken je iemand die past in dit profiel? Stuur dan je sollicitatie naar: hr@doornbosequipment.com