Terreinmedewerker

Ben je op zoek naar afwisselend werk en werk je graag buiten? Vind je het leuk om ervoor te zorgen dat onze hoogwerkers netjes bij de klant aankomen en het terrein er verzorgd uitziet? Kan je snel schakelen en heb je daarnaast oog voor veiligheid? Dan past de functie van terreinmedewerker bij Doornbos Equipment goed bij jou!

Over de functie:

De terreinmedewerker houdt zich bezig met het wegzetten en klaarzetten van hoogwerkers. Hij krijgt bijvoorbeeld opdracht van de transportmanager om een hoogwerker klaar te zetten voor een chauffeur. Van de werkplaatschef krijgt hij opdracht om de hoogwerkers die terug gebracht zijn weer netjes op het terrein te plaatsen. Daarnaast houdt de terreinmedewerker het terrein veilig en schoon (hoogwerkers netjes neerzetten, afval opruimen, etc.). Soms moet de terreinmedewerker werkzaamheden met de heftruck verrichten of mag hij wat schilderwerkzaamheden doen.

Wij vragen:

  • In bezit van hoogwerker- en heftruckcertificaat (is een pré)
  • In bezit van VCA basis (is een pré)
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • In goede fysieke conditie
  • Gemotiveerd en enthousiast

Over de organisatie:

Doornbos Equipment verhuurt en verkoopt hoogwerkers, verreikers, heftrucks, minikranen, hogedrukpompen en vacuümunits. Er werken 90 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en in Billingham in Engeland. Doornbos Equipment is een familiebedrijf. We zijn gericht op de lange termijn en hebben zowel collega’s als klanten, met wie we al meer dan 10, 20 of zelfs 40 jaar lang samenwerken! We zijn betrokken bij onze omgeving en voelen ons daarvoor verantwoordelijk. We vinden het belangrijk om ons te ontwikkelen en onze omgeving te verbeteren. Betrouwbaarheid en dienstbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij bieden:

Een professionele organisatie met een informele cultuur waar ruimte is voor persoonlijke benadering. Kwaliteit en klantgerichtheid staan voorop. Daarbij zoeken wij talentvolle, bevlogen en integere medewerkers. Ervaren managers, duidelijk beleid, directe invloed, maar ook een maatschappelijk georiënteerd bedrijf vinden wij belangrijk en bieden we je graag. Een goede begeleiding, opleiding en doorgroeimogelijkheden, een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden staan je daarnaast ook nog te wachten. Nog steeds enthousiast? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar hr@doornbosequipment.com.