2800 bar / 40 liter ultra hogedrukpomp in een trailer configuratie

9 december 2019

2800 bar/40 liter ultra hogedrukpomp in een trailer configuratie! Wij zijn trots op deze nieuwe machines in onze verhuurvloot, met ook nog eens minimale milieubelasting vanwege de EU Stage IV dieselmotor.

Deze ultra hogedrukpompen worden vaak gekoppeld aan volautomatische robots (Vertidrive) en Spiderjets (Hammelmann). Deze worden hoofdzakelijk op scheepswerven en in de petrochemie gebruikt om schepen en tanks van verf of andere coating te ontdoen. Dit gebeurt tot op de millimeter nauwkeurig, stofvrij en kan tot wel 100m2 per uur.

De accessoires zijn voor diverse drukken bedoeld en hebben verschillende specificaties. Toepasbaarheid hangt volledig af van het werk dat gedaan moet worden en kan het beste met een van onze technisch adviseurs afgestemd worden.

Hogedrukpomp huren? 010-8508041 //

Doornbos Equipment

Verhuur en verkoop van hoogwerkers, heftrucks, verreikers, gators, minikranen, hogedrukpompen, vacuümunits, en hogedrukslangen. En internationaal erkend opleidingscentrum op het gebied van werken met dit materieel en VCA. Vanuit onze vestigingen in Nederland en Engeland helpen we u graag verder.

Lees meer