Doornbos6000 Harbour Runners beleven zonnige Harbour Run

6000 Harbour Runners beleven zonnige Harbour Run

12 oktober 2016

Met maar liefst 6.000 enthousiaste Harbour Runners op een nieuwe start- en finishlocatie en een nieuw parcours kijkt de organisatie tevreden terug op de Harbour Run 2016

 

De vierde editie van de Harbour Run ging ook in 2016 dwars over haventerreinen, over de kades, langs de schepen, kranen, containers en door een aantal havenloodsen van de Rotterdamse Waalhaven. Deze terreinen zijn normaal gesproken afgesloten voor publiek, maar worden speciaal voor de Harbour Run lopers opengesteld.

 

Doornbos Equipment is ”Official Sponsor” van de Harbour Run. Obstakel ‘nummer 8, de ”Doornbos Wall of Tires”, is een uitdagend 4 meter hoog obstakel op een mooie plek in de Rotterdamse haven. Verschillende hoogwerkers, waaronder een nieuwe hybride, heftrucks en gators met aanhangers zijn ingezet om het evenement op te bouwen. Ook volgend jaar zal dit evenement weer plaatsvinden maar dan op 8 oktober, zet het in de agenda!

 

Kijk hoe Team Green Machine het obstakel bedwingt!

 

doornboshoogwerkerevenementen

 

 

 

Doornbos Equipment

Verhuur en verkoop van hoogwerkers, heftrucks, verreikers, gators, minikranen, hogedrukpompen, vacuümunits, en hogedrukslangen. Een internationaal erkend opleidingscentrum. Vanuit onze vestigingen in Nederland en Engeland helpen we u graag verder. Neem gerust contact met ons op!