DoornbosDoornbos Equipment officieel verhuurpartner van Vertidrive robottechnologie

Doornbos Equipment officieel verhuurpartner van Vertidrive robottechnologie

8 mei 2019

Doornbos Equipment is per 1 mei 2019 de officiële verhuurpartner van Vertidrive hogedruk robottechnologie. Beide partijen maakten de samenwerking gisteren bekend tijdens het I-Tanks event ‘Werken op Hoogte’ dat plaatsvond in Rotterdam. Vertidrive gaf een demonstratie van haar robots, gekoppeld aan Doornbos hogedruk- en vacuümtechniek.

“Het toevoegen van Vertidrive robottechnologie aan onze verhuurvloot maakt ons hogedruk aanbod completer”, zegt Stuart Doornbos, Accountmanager van Doornbos Equipment. “We laten nu ook zien dat we met de ontwikkelingen en innovaties meegaan om onze klanten de meest veilige en efficiënte hogedruktechniek te bieden die er momenteel is.”

“De nauwe samenwerking met Doornbos Equipment geeft ons de mogelijkheid om ons product nu ook te kunnen verhuren. Zij hebben de organisatie die daar volledig op is ingericht”, zegt Pieter Blom, Sales Manager Vertidrive. “De jarenlange ervaring met hogedruk- en vacuümmachines maakt Doornbos een ideale partner om nauw samen te werken aan de verdere ontwikkeling en toepasbaarheid van onze producten.”

Als eerste zullen de Atex uitgevoerde Vertidrive M3 en M4 robots bij Doornbos Equipment in de verhuur gaan. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van aangroei, coatings en roest op stalen oppervlakten, van bijvoorbeeld scheepswanden en tanks. De op afstand bestuurbare robots bieden een veilig en efficiënter alternatief voor gritstralen of waterstralen met hogedrukpistool.

Contactinformatie:

Doornbos Equipment
Stuart Doornbos
010-850 8000
stuart@doornbosequipment.com

Vertidrive
Pieter Blom
010-763 0200
p.blom@vertidrive.nl

Doornbos Equipment

Verhuur en verkoop van hoogwerkers, heftrucks, verreikers, gators, minikranen, hogedrukpompen, vacuümunits, en hogedrukslangen. Een internationaal erkend opleidingscentrum. Vanuit onze vestigingen in Nederland en Engeland helpen we u graag verder. Neem gerust contact met ons op!