Hogedrukpompen 350 tot 500 bar huren

Onze hogedrukpompen van 350 en 500 bar worden gebruikt voor het behandelen van oppervlakken zoals het verwijderen van graffiti, kauwgom en het schoonspuiten van gevels en ramen. Ook zijn ze inzetbaar voor het schoonmaken van productielijnen en machines, in de voedingsmiddelenindustrie, bouw, landbouw en de chemische industrie.

Hogedrukpomp 350 - 500 bar huren

Type
Druk
Liters/min
Vermogen
Gewicht
Tech. specificaties
Offerte
Type HD pomp aanhanger heet water 98 °C HWT
Druk 350 bar
Liters/min 17
Vermogen 13 kW
Gewicht 830 kg
Tech. specificaties Download PDF
Offerte Aanvragen
Type HD pomp aanhanger heet water 98 °C
Druk 350 bar
Liters/min 21
Vermogen 19 kW
Gewicht 950 kg
Tech. specificaties Download PDF
Offerte Aanvragen
Type HD pomp aanhanger heet water 98 °C HWT
Druk 500 bar
Liters/min 28
Vermogen 31 kW
Gewicht 1.600 kg
Tech. specificaties Download PDF
Offerte Aanvragen
Type HD pomp aanhanger heet water 95 °C
Druk 500 bar
Liters/min 30
Vermogen 34 kW
Gewicht 1.600 kg
Tech. specificaties Download PDF
Offerte Aanvragen

Tot 98 graden

De temperatuur van al onze 350 – 500 hogedrukpompen is instelbaar, tot 98 graden (Dynajet 500TH tot 95 graden). Wanneer je warm water gebruikt, is de pomp te gebruiken als warmwater reiniger met hogedruk. Dit is de ideale machine om bijvoorbeeld vuil en vet te verwijderen. Denk hierbij aan (zware) machines, keukens of vloeren.

Wanneer je de hogedrukpomp op koud water instelt, is deze bruikbaar als hogedrukreiniger voor de reiniging van bijvoorbeeld gevels, terrassen, schuttingen, machines, zwembaden en andere oppervlakken. Omdat de temperatuur instelbaar is, is één hogedrukreiniger multi-inzetbaar voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden.

Efficiënte inzet wateropbrengst

Bij het uitzoeken van een hogedrukpomp is het handig om te letten op de wateropbrengst van de pomp. Een pomp met een flow van 21 liter per minuut maakt oppervlakken sneller schoon dan een pomp met 17 liter. Met een flow van 21 liter verbruik je wel meer water, en bij warm water verbruikt deze pomp ook meer stroom.  

Wanneer je een pomp aansluit op de waterleiding, is de wateropbrengst van de kraan vaak te laag. Zeker bij lange leidingen of lage druk. In dat geval is de machine niet zoveel waard, omdat hij dan telkens uitvalt. Bij Doornbos verhuren we alleen hogedrukpompen met een watertank. Zo weet je zeker dat je genoeg wateropbrengst kunt realiseren voor de gewenste flow.

Kies het juiste vermogen

Het vermogen van de hogedrukreinigers duiden we aan in kW. Je kunt er vanuit gaan dat een hogedrukreiniger met een hoog vermogen beter reinigt en meer stroom verbruikt. Kies dus voor het vermogen dat past bij je gewenste gebruik.  

 

Standaard 40 meter HD- slang

Onze hogedrukreinigers worden standaard geleverd met pistool met vlakstraalnozzle en 40 meter HD slang. Dit is optioneel uit te breiden per 20 meter HD slang. Zo kan bij binnenwerkzaamheden de pomp buiten blijven staan. We leveren daarnaast verschillende accessoires voor de hogedrukpomp, zoals een draaikop (vuilfrees). Dat is een opzetstuk dat zorgt voor een snel roterende straal, voor het verwijderen van hardnekkig vuil op lastig te bereiken plekken. Ook leveren we optioneel een wandreiniger of vloerreiniger.

Certificering

Wij hechten waarde aan een veilige werkplek. Onze pompen zijn voorzien van een vonkenvanger en voldoen aan de VCA en SIR-normen.

Van 350 tot 3.000 bar

De hogedrukpompen van 350 en 500 bar zijn onze lichtste pompen. Bij zwaardere industriële reiniging zoals tank- of bundelreiniging adviseren we onze 1.000 bar pompen. Ook leveren we ultra-hogedrukpompen, met een vermogen van 2.000 tot 3.000 bar, inzetbaar voor verwijdering van verflagen en coatings, het opruwen en verwijderen van beton of zelfs het koudsnijden van staal.

We adviseren je graag over welke machine past bij jouw klus.