Festivak

24 september 2018

De evenementenbranche is lekker in beweging en het is altijd goed om elkaar te spreken en te zien wat er speelt in de branche. Kom langs op onze stand op de evenementenvakbeurs van het jaar, de Festivak, in België.

WAAROM BEZOEKEN?

Festivak is de vakbeurs voor de evenementenbranche. Maar dat is niet de enige reden waarom u dit event niet mag missen:

1. Ontdek een groot aanbod aan event-oplossingen
Festivak is de beurs waar bedrijven en instellingen hun producten en diensten op het gebied van afvalverwerking, decor, standbouw, licht, geluid, podia, techniek, verhuur en catering presenteren.

2. Helemaal up-to-date in een of twee dagen
In 2 verschillende zalen worden inspirerende lezingen verzorgd diverse experts: van een inspirerende casestudy met praktische tips of een technisch vraagstuk tot een strategische sessie . Je kiest zelf gemakkelijk de lezing van jouw voorkeur en niveau. Zo kun je dus alle benodigde kennis in een of twee dagen opdoen en daarmee direct aan de slag gaan!

3. Ga in gesprek, krijg advies en wissel ervaringen uit 
Op Festivak staat netwerken centraal en je komt makkelijk in contact met vele soorten organisaties en professionals uit de evenementenbranche. Zo krijg je direct inzicht in wat welke oplossingen van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie. Want wat geeft er nou betere inzichten dan ervaringen, ideeën, aanbevelingen of misschien wel toekomstige samenwerkingen?

Wil jij een kijkje nemen en meer te weten komen over wat wij onder meer voor je kunnen betekenen op festivalgebied?

Meld je dan gratis aan en dan zien we je graag op 7 of 8 november.

https://www.festivak.be/nl/de-beurs/aanmelden-bezoekers?exhibitor=wyLFkcMOEAS7x7LEt6lh#no-back

 

Doornbos Equipment

Verhuur en verkoop van hoogwerkers, heftrucks, verreikers, gators, minikranen, hogedrukpompen, vacuümunits, en hogedrukslangen. En internationaal erkend opleidingscentrum op het gebied van werken met dit materieel en VCA. Vanuit onze vestigingen in Nederland en Engeland helpen we u graag verder.

Lees meer