Hoe gaat Doornbos om met het Coronavirus?

13 mei 2020

UPDATE 13-5-2020

Om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en onze medewerkers, klanten en leveranciers maximaal te beschermen volgt Doornbos de adviezen en richtlijnen die zijn afgegeven door de Nederlandse Overheid en het RIVM.

Wij hebben als Doornbos hier als volgt invulling aan gegeven:

•    Voorlopig zullen onze accountmanagers alleen bij uitzondering klantbezoeken afleggen. Dit geldt ook voor bezoeken aan andere externe partijen. Wij zullen u zoveel mogelijk telefonisch of via tele-conferencing middelen te woord staan. Bij werkopnames en eventuele afspraken worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen;

•    Vanaf 18 mei beginnen we weer met het geven van bedienings- en veiligheidsopleidingen. We hebben maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat er veilig opgeleid kan worden; we werken alleen in kleine groepjes, met gepaste afstand onderling en geven extra aandacht aan de hygiëne. Het blijft nog steeds mogelijk om de IPAF Bedieners van Hoogwerkers E-learning module te doen.

•    Onze chauffeurs blijven materieel afleveren met inachtneming van de maatregelen van het RIVM;

•    Storingen kunt u zoals u normaal gewend bent, blijven melden. Onze storingsmonteurs zullen ook hierbij alle RIVM-maatregelen in acht nemen;

•    Een deel van onze medewerkers zal thuis gaan werken. Wij zullen er alles aan doen om de dagelijkse gang van zaken zo min mogelijk te verstoren.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Wij bedanken u voor uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Doornbos Equipment BV

Doornbos Equipment

Verhuur en verkoop van hoogwerkers, heftrucks, verreikers, gators, minikranen, hogedrukpompen, vacuümunits, en hogedrukslangen. En internationaal erkend opleidingscentrum op het gebied van werken met dit materieel en VCA. Vanuit onze vestigingen in Nederland en Engeland helpen we u graag verder.

Lees meer