DoornbosHoe gaat Doornbos om met het coronavirus?

Hoe gaat Doornbos om met het coronavirus?

16 juni 2021

Om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en onze medewerkers, klanten en leveranciers maximaal te beschermen volgt Doornbos de adviezen en richtlijnen die zijn afgegeven door de Nederlandse Overheid en het RIVM.

Wij hebben hier als Doornbos als volgt invulling aan gegeven:

  • Wanneer onze accountmanagers en chauffeurs onze klanten bezoeken, zullen zij zich houden aan alle maatregelen die zijn gesteld door het RIVM, waaronder het houden van 1,5 meter afstand en alle persoonlijke hygiëne maatregelen.
  • We mogen doorgaan met het geven van bedieners- en veiligheidstrainingen. We hebben maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat er veilig getraind kan worden; we werken alleen in kleine groepjes, met gepaste afstand onderling en geven extra aandacht aan de hygiëne.
  • Storingen kunt u zoals u normaal gewend bent, blijven melden. Onze storingsmonteurs zullen ook hierbij alle RIVM-maatregelen in acht nemen.
  • Een deel van onze medewerkers blijft gedeeltelijk thuis werken, echter zal dit geen invloed hebben op onze dienstverlening.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Wij bedanken u voor uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Doornbos Equipment BV

Doornbos Equipment

Verhuur en verkoop van hoogwerkers, heftrucks, verreikers, gators, minikranen, hogedrukpompen, vacuümunits, en hogedrukslangen. En internationaal erkend opleidingscentrum op het gebied van werken met dit materieel en VCA. Vanuit onze vestigingen in Nederland en Engeland helpen we u graag verder.