DoornbosHurenHogedrukHogedrukreiniger Huren

Hogedrukreiniger Huren

Onze SIR gekeurde (ultra-)hogedrukpompen zijn verkrijgbaar van 350 tot 3000 bar. De kleinere machines zijn geschikt voor bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti en kauwgom en het schoonspuiten van gevels en ramen. De grotere machines worden onder meer gebruikt voor het verwijderen van verf en andere verontreiniging van tanks, warmtewisselaars en schepen of voor het opruwen en verwijderen van beton.

De juiste hogedrukreiniger huren voor uw klus? Bespreek uw situatie met onze experts door te bellen naar +31 (0)10 – 850 8000 of vraag direct een offerte aan.

Catalogus Industriële Reiniging – Doornbos Totaalleverancier

Hogedrukreiniger Huren 350 - 500 bar

Configuraties: Aanhangwagen / Skid

De temperatuur van al onze 350 – 500 hogedrukpompen is instelbaar, tot 98 graden (Dynajet 500TH tot 95 graden). Wanneer je warm water gebruikt, is de pomp te gebruiken als warmwater reiniger met hogedruk. Dit is de ideale machine om bijvoorbeeld vuil en vet te verwijderen. Denk hierbij aan (zware) machines, keukens of vloeren.

Wanneer je de hogedrukpomp op koud water instelt, is deze bruikbaar als hogedrukreiniger voor de reiniging van bijvoorbeeld gevels, terrassen, schuttingen, machines, zwembaden en andere oppervlakken. Omdat de temperatuur instelbaar is, is één hogedrukreiniger multi-inzetbaar voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden.

Hogedrukreiniger Huren 1.000 bar

Configuraties: Aanhangwagen / 20ft Container

Onze hogedrukpompen van 1000 bar worden vaak ingezet bij zwaardere industriële reiniging, zoals tankreiniging of bundelreiniging. Bij een hogere wateropbrengst (262 liter per minuut) is dit type hogedrukpomp inzetbaar voor het slopen van beton. U kunt bij ons ook hogedrukreinigers huren die geschikt zijn voor brak en zout water.

Hogedrukreiniger Huren 2.000 – 3.000 bar

Configuraties: Aanhangwagen / 20ft Container

Doornbos heeft een grote selectie aan hogedrukpompen van boven de 2.000 bar. Deze pompen worden ingezet bij de verwijdering van verflagen en coatings, of in een zwaardere categorie opruwen en verwijderen van beton. Ook leveren we ultrahogedrukpompen met een vermogen van 3.000 bar. Deze worden ingezet voor de verwijdering of het koudsnijden van staal.

Efficiënte inzet wateropbrengst

Bij het uitzoeken van een hogedrukpomp is het handig om te letten op de wateropbrengst van de pomp. Een pomp met een flow van 21 liter per minuut maakt oppervlakken sneller schoon dan een pomp met 17 liter. Met een flow van 21 liter verbruikt u wel meer water en bij warm water verbruikt deze pomp ook meer stroom.  

Wanneer u een pomp aansluit op de waterleiding, is de wateropbrengst van de kraan vaak te laag. Zeker bij lange leidingen of lage druk. In dat geval is de machine niet zoveel waard, omdat hij dan telkens uitvalt. Bij Doornbos verhuren we alleen hogedrukreinigers met een watertank. Zo weet u zeker dat u genoeg wateropbrengst kunt realiseren voor de gewenste flow.

Certificering

Wij hechten waarde aan een veilige werkplek. Onze pompen zijn voorzien van een vonkenvanger en voldoen aan de SIR-normen.

We adviseren u graag over welke machine past bij uw klus, voor vragen kunt u altijd bellen naar +31 (0)10 – 850 8000

Waarom een hogedrukreiniger huren bij Doornbos?

Doornbos Equipment is sinds jaar en dag de meest betrouwbare verhuurspecialist in de markt. Met onze 24/7 service staan wij ieder moment voor u klaar met goed en veilig materiaal op maat en kunt u altijd bij ons terecht voor deskundig advies, reparatie en onderhoud.