DoornbosHurenHogedrukPijp- en Bundelreinigen

Pijp- en Bundelreinigen

Doornbos verhuurt diverse accessoires voor pijp- en bundelreiniging voor het grondig reinigen of doorspoelen van rioleringen, pijpen en bundels van verschillende diameters. Voor extra reiniging kracht verhuurt Doornbos ook heaters, die heet water genereren.

Pijpreiniger Huren?

Pijpreinigers zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van rioleringen en pijpen tot een diameter van 450cm. Er kunnen uitvoeringen gehuurd worden tussen de 1000 en 2800 bar, voor rechte buizen of een uitvoering voor buizen met bochten erin. De spuitkop bevat meerdere nozzles, verspreid over de kop, in verschillende spuitrichtingen. Een pijpreiniger stuwt zichzelf voort door een pijp of buis. De andere stralen spuiten het vuil los en het water zorgt ervoor dat het vuil wegstroomt.

Bundelreiniger Huren?

Voor het reinigen van bundels in warmtewisselaars verhuurt Doornbos speciale, op afstand bestuurbare bundelreinigers voor gebruik tot 3 lanzen tegelijkertijd. De bundelreinigers zijn licht in gewicht en kunnen eenvoudig worden opgezet in compacte ruimtes.

Heater Huren?

Heaters (heet waterunits) worden gebruikt voor het verwarmen van het water van hogedrukpompen. Deze zijn leverbaar in een container en kunnen het water van pompen tot max 1000 bar en 250 liter per minuut tot 90 graden Celsius verwarmen. Het vergemakkelijkt industrieel reinigen doordat coatings en vervuiling, zoals vetten en oliën sneller loslaten.

JUISTE SETUP SAMENSTELLEN

Het beste resultaat behaalt u door uw gehele water jetting setup zo optimaal mogelijk op elkaar af te stemmen. Naast de keuze van het juiste accessoire helpen we u ook graag met de keuze voor de juiste hogedrukpomp. Daarnaast hebben we materieel in huis om het losgekomen oppervlak op te zuigen, op te vangen en zelfs af te voeren met ons vacuüm aanbod. Wel zo milieuvriendelijk!

VEILIG WERKEN MET HOGEDRUK

Zorg dat u de werkzaamheden veilig uitvoert. Wij kunnen u als TST distributeur helpen met de benodigde beschermingsmiddelen, speciaal ontwikkeld voor deze sector. Ook bieden wij diverse trainingen om goed voorbereid aan het werk te gaan, zoals de trainingen VCAATEX (EX000)Mangatwacht/BuitenwachtOnafhankelijke Adembescherming en nog veel meer!

Meer weten? +31 (0)10 – 850 8000 / +31 (0)20 – 840 3000.

Catalogus Industriële Reiniging – Doornbos Totaalleverancier

ACCESSOIRES VOOR PIJP- / BUNDELREINIGEN

Afbeelding
Omschrijving
Druk Range
Video
PDF
Offerte Aanvraag
Omschrijving TLX Bundelreiniger 1/2/3-Lans + Flex Frame
Druk Range 1000 - 1500 bar
Video Bekijk video
Offerte Aanvraag Aanvragen
Omschrijving XLTC Bundelreiniger + Orion Indexer
Druk Range 1000 - 1500 bar
Video Bekijk video
Offerte Aanvraag Aanvragen
Omschrijving Multi Jet - Multi Purpose Robot
Druk Range 1000 - 3000 bar
Video Bekijk video
Offerte Aanvraag Aanvragen
Omschrijving Pijpreinigers
Druk Range 1000 - 3000 bar
Video Bekijk video
Offerte Aanvraag Aanvragen
Omschrijving Heater
Druk Range 1000 bar
Video
Offerte Aanvraag Aanvragen