DoornbosHurenHogedrukTank Reinigen

Tank Reinigen

Doornbos Equipment heeft diverse accessoires in de verhuur voor het efficiënt behandelen van de binnen- en buitenkant van diverse soorten tanks. Je kunt hierbij denken aan silo’s, allerlei soorten opslagtanks in fabrieken & op schepen, IBC tanks, containers en vrachtwagens. Dankzij de ontwikkeling van op afstand bestuurbare robots is het reinigen van tanks veel veiliger geworden. Toepasbaarheid hangt volledig af van het werk dat gedaan moet worden en kan het beste met een van onze technisch adviseurs afgestemd worden.

Tankwaskop Huren?

Een tankwaskop is een tool die speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van de binnenkant van tanks, containers, silo’s en vrachtwagens. De tankwaskop die je bij ons kunt huren heeft een maximale druk van 1500 bar.

Hogedrukpistool Huren?

Wilt u hogedrukwerkzaamheden uitvoeren met een hogedrukpistool? Doornbos heeft spuitpistolen van 350 tot 3000 bar in diverse uitvoeringen en met verschillende lanzen, koppen en nozzles. Een hogedrukpistool is een efficiënt accessoire voor korte klussen en om bij lastig te bereiken plekken te komen, zoals hoeken en uitstekende elementen.

Kruiprobot Huren?

Steeds meer hogedruktools worden zo ontworpen, dat ze op afstand bestuurd kunnen worden. Dit maakt het uitvoeren van de werkzaamheden een stuk veiliger en minder belastend. Ook worden ze vaak ingezet voor grote effen oppervlakten, waarbij meters gemaakt kan worden. Voor verticale, tank- of silowanden hebben we op afstand bestuurbare kruiprobots die door middel van magnetische of vacuüm hechting in alle richtingen bestuurd kunnen worden.

JUISTE SETUP SAMENSTELLEN

Het beste resultaat behaalt u door uw gehele water jetting setup zo optimaal mogelijk op elkaar af te stemmen. Naast de keuze van het juiste accessoire helpen we u ook graag met de keuze voor de juiste hogedrukpomp. Daarnaast hebben we materieel in huis om het losgekomen oppervlak op te zuigen, op te vangen en zelfs af te voeren met ons vacuüm aanbod. Wel zo milieuvriendelijk!

Veilig werken met hogedruk

Zorg dat u de werkzaamheden veilig uitvoert. Wij kunnen u als TST distributeur helpen met de benodigde beschermingsmiddelen, speciaal ontwikkeld voor deze sector. Ook bieden wij diverse trainingen om goed voorbereid aan het werk te gaan, zoals de trainingen VCA, ATEX (EX000), Mangatwacht/Buitenwacht, Onafhankelijke Adembescherming en nog veel meer!

Meer weten? +31 (0)10 – 850 8000 / +31 (0)20 – 840 3000.

Catalogus Industriële Reiniging – Totaalleverancier

Accessoires voor Tank Reiniging

Afbeelding
Omschrijving
Druk Range
Video
PDF
Offerte aanvragen
Omschrijving Tankwaskop
Druk Range 500 bar
Video Bekijk video
Offerte aanvragen Aanvragen
Omschrijving Multi-Jet Multi Purpose Robot
Druk Range 1000 - 3000 bar
Video Bekijk video
Offerte aanvragen Aanvragen
Omschrijving Kruiprobot - Vacuüm
Druk Range 3000 bar
Video Bekijk video
Offerte aanvragen Aanvragen
Omschrijving Kruiprobot - Magnetic
Druk Range 500 bar
Video Bekijk video
Offerte aanvragen Aanvragen
Omschrijving Kruiprobot - Magnetic
Druk Range 3000 bar
Video Bekijk video
Offerte aanvragen Aanvragen