DoornbosHurenHoogwerker Huren – OverzichtAanhangwagen Hoogwerker

Aanhangwagen Hoogwerker

Een aanhangwagen hoogwerker is eenvoudig te koppelen aan de trekhaak van een auto en wordt met name gebruikt voor werkzaamheden bij woningen en lage gebouwen.

Wat voor werk op hoogte ga je doen?
Welke cherrypicker heb je precies nodig? Bij Doornbos kijken we graag met onze klanten mee. Neem contact met ons op, we staan je graag telefonisch te woord of komen vrijblijvend bij je langs.Of vraag direct een offerte aan via de offerteknop.

Prijslijst | Verhuurboek

Aanhangwagen hoogwerker Huren

Type
Werkhoogte
Platformhoogte
Eigen gewicht
Tech. specificaties
Offerte
Type Nifty Lift 120 T
Werkhoogte 12,33 m
Platformhoogte 10,33 m
Eigen gewicht 1.400 kg
Tech. specificaties Download PDF
Offerte Aanvragen
Type Nifty Lift 170
Werkhoogte 17,10 m
Platformhoogte 15,10 m
Eigen gewicht 2.160 kg
Tech. specificaties Download PDF
Offerte Aanvragen

Goed alternatief voor lichte klussen

We leveren aanhangwagen hoogwerkers met een maximale werkhoogte van 17 meter. Het fijne aan een aanhangwagen hoogwerker is, dat je de hoogwerker zelf mag vervoeren met de trekhaak van een auto. Let wel op dat je een BE rijbewijs nodig hebt om de aanhangwagenhoogwerker mee te kunnen nemen. Daarnaast moet je even opletten dat je voertuig het gewicht kan en mag trekken. (zie kenteken gegevens voertuig).
Deze hoogwerker is ideaal voor buitenwerkzaamheden zoals als het schilderen van huizen of lage gebouwen, of het onderhoud aan lantaarnpalen.

Huur de juiste hoogwerker

Let op. De aanhangwagen hoogwerker is echter niet geschikt voor zware werkzaamheden. Dan kun je bijvoorbeeld beter een telescoop– of schaarhoogwerker inzetten. Wanneer er obstakels voor het object zijn, kun je beter een knikarmhoogwerker of autohoogwerker gebruiken. En wanneer je binnenwerkzaamheden hebt of door smalle openingen moet, is het verstandiger om één van onze masthoogwerkers te huren, of bijvoorbeeld een spinhoogwerker.

Wanneer de aanhangwagen hoogwerker niet de juiste hoogwerker is, dan lopen je werkzaamheden bijna altijd wel vertraging op en kun je jezelf of je omgeving in gevaar brengen. Bij Doornbos zijn verschillende experts die je graag vrijblijvende adviseren of je een aanhangwagen hoogwerker kan gebruiken, of je toch beter een andere hoogwerker kan kiezen.