Autohoogwerker Huren

Doornbos levert allerlei soorten autohoogwerkers. Het grote voordeel van een autohoogwerker is dat je er zelf in kan rijden met een rijbewijs B. Een autohoogwerker is ideaal voor lichte klussen op verschillende locaties.

Goed alternatief voor lichte klussen

We leveren autohoogwerkers met een werkhoogte van 20 tot 30 meter. Het fijne aan een autohoogwerker is, dat je de hoogwerker zelf mag vervoeren. Deze hoogwerker ideaal voor buitenwerkzaamheden zoals als het ophangen van kerstverlichting of het onderhoud aan lantaarnpalen.

Lichter dan zijn broers

Omdat deze categorie hoogwerkers lichter is dan de meeste hoogwerkers hoef je geen rekening te houden met mogelijke overbelasting van de stoep. Omdat je met een rijbewijs B zelf de hoogwerker kan vervoeren, scheelt dit in de transportkosten van A naar B. Zeker wanneer je op meerdere locaties moet zijn, kan een autohoogwerker daarom bijzonder praktisch zijn.

Huur de juiste hoogwerker

Let op. De autohoogwerker is echter niet geschikt voor zware werkzaamheden. Dan kun je bijvoorbeeld beter een telescoop– of schaarhoogwerker inzetten. Wanneer er obstakels voor het object zijn, kun je beter een knikarmhoogwerker of autohoogwerker gebruiken. En wanneer je binnenwerkzaamheden hebt of door smalle openingen moet, is het verstandiger om één van onze elektrische masthoogwerkers te huren, of bijvoorbeeld een spinhoogwerker.

Wanneer de autohoogwerker niet de juiste hoogwerker is, dan lopen je werkzaamheden bijna altijd wel vertraging op en kun je jezelf of je omgeving in gevaar brengen. Bij Doornbos zijn verschillende experts die je graag vrijblijvende adviseren of je een autohoogwerker kan gebruiken, of je toch beter een andere hoogwerker kan kiezen.

Hulp nodig?

Weet je niet zeker welke autohoogwerker geschikt is, of weet je überhaupt niet zeker of je wel een autohoogwerker nodig hebt? Bij Doornbos kijken we graag met onze klanten mee. Neem contact met ons op, we staan je graag telefonisch te woord of komen vrijblijvend bij je langs. Bel ons op +31 (0)10 – 850 8000 (R’dam) / +31 (0)20 – 840 3000 (A’dam).

VERSALIFT VTL 140 F

Werkhoogte

13,90 m

Max. hefvermogen

230 kg

Aandrijving

Diesel

RUTHMANN ECOLINE 230

Werkhoogte

23,00 m

Max. hefvermogen

250 kg

Aandrijving

Diesel

VERSALIFT VTX 240

Werkhoogte

24,20 m

Max. hefvermogen

220 kg

Aandrijving

Diesel

RUTHMANN TB 270

Werkhoogte

27,00 m

Max. hefvermogen

230 kg

Aandrijving

Diesel

RUTHMANN TB 290

Werkhoogte

28,60 m

Max. hefvermogen

230 kg

Aandrijving

Diesel

RUTHMANN TB 300

Werkhoogte

30,00 m

Max. hefvermogen

250 kg

Aandrijving

Diesel