DoornbosHurenHoogwerker Huren – OverzichtMasthoogwerker Huren

Masthoogwerker Huren

Wij leveren drie typen elektrische masthoogwerkers, ook wel verticaalhoogwerkers genoemd. Een masthoogwerker is zeer compact, elektrisch aangedreven en gemakkelijk te vervoeren. Daarom is deze zeer geschikt voor binnengebruik. De mast gaat verticaal de lucht in.

Welke vruchten gaan we plukken?
Welke cherrypicker heb je precies nodig? Bij Doornbos kijken we graag met onze klanten mee. Neem contact met ons op, we staan je graag telefonisch te woord of komen vrijblijvend bij je langs. Of vraag direct een offerte aan via de offerteknop.

Prijslijst | Verhuurboek

Masthoogwerker elektrisch

Type
Werkhoogte
Horiz. werkbereik
Hefvermogen
Eigen gewicht
Tech. specificaties
Offerte
Type JLG 1230 ES
Werkhoogte 5,66 m
Horiz. werkbereik n.v.t.
Hefvermogen 230 kg
Eigen gewicht 790 kg
Tech. specificaties Download PDF
Offerte Aanvragen
Type Haulotte Star 6
Werkhoogte 5,80 m
Horiz. werkbereik n.v.t.
Hefvermogen 230 kg
Eigen gewicht 835 kg
Tech. specificaties Download PDF
Offerte Aanvragen
Type Haulotte Star 10
Werkhoogte 10,00 m
Horiz. werkbereik 3,00 m
Hefvermogen 200kg
Eigen gewicht 2.735 kg
Tech. specificaties Download PDF
Offerte Aanvragen

Compacte modellen voor binnen

Een masthoogwerker heeft een beperkte werkhoogte, maar is heel klein en smal. Dat is ideaal wanneer je door smalle paden of deuren moet. Sommige modellen zijn zo compact dat ze zelfs in een lift passen. Zo kun je gemakkelijk naar een hogere verdieping met deze hoogwerker, wanneer je daar werkzaamheden moet uitvoeren.

Deze hoogwerker wordt door onze klanten veel gebruikt voor de aanleg van bijvoorbeeld verlichting en elektriciteit en aanleg of afbouw van plafondplaten.

Geen fijnstof binnen

Wij leveren uitsluitend elektrische masthoogwerkers. Deze zijn uitstootvrij wanneer ze in gebruik zijn. Dat maakt de masthoogwerker zeer geschikt voor binnenwerkzaamheden. Onze Haloutte Star 10 is daarnaast ook geschikt voor buitenwerkzaamheden met een werkhoogte tot tien meter. Vanwege de JIB kun je met deze masthoogwerker ook zijdelings werken.

Kleine draaicirkel en non-marking tires

Doordat een masthoogwerker een kleine draaicirkel heeft, is hij erg wendbaar. De masthoogwerkers van Doornbos kunnen op volle hoogte zowel achteruit als vooruit rijden.  Je hoeft de hoogwerker niet af te stempelen (de drukpunten verdelen) zoals dat bij een autohoogwerker en spinhoogwerker vaak wel het geval is.

Omdat masthoogwerkers bedoeld zijn voor binnengebruik, leveren wij al onze modellen standaard met non-marking tires. Zo laat je geen sporen achter op de binnenvloer.