Masthoogwerker Huren

Wij leveren drie typen elektrische masthoogwerkers, ook wel verticaalhoogwerkers genoemd. Een masthoogwerker is zeer compact, elektrisch aangedreven en gemakkelijk te vervoeren. Daarom is deze zeer geschikt voor binnengebruik. De mast gaat verticaal de lucht in.

Compacte modellen voor binnen

Een masthoogwerker heeft een beperkte werkhoogte, maar is heel klein en smal. Dat is ideaal wanneer je door smalle paden of deuren moet. Sommige modellen zijn zo compact dat ze zelfs in een lift passen. Zo kun je gemakkelijk naar een hogere verdieping met deze hoogwerker, wanneer je daar werkzaamheden moet uitvoeren.

Geen fijnstof binnen

Wij leveren uitsluitend elektrische masthoogwerkers. Deze zijn uitstootvrij wanneer ze in gebruik zijn. Dat maakt de masthoogwerker zeer geschikt voor binnenwerkzaamheden. Onze Haulotte Star 10 is daarnaast ook geschikt voor buitenwerkzaamheden met een werkhoogte tot tien meter. Vanwege de JIB kun je met deze masthoogwerker ook zijdelings werken.

Kleine draaicirkel en non-marking banden

Doordat een masthoogwerker een kleine draaicirkel heeft, is hij erg wendbaar. De masthoogwerkers van Doornbos kunnen op volle hoogte zowel achteruit als vooruit rijden.  Je hoeft de hoogwerker niet af te stempelen (de drukpunten verdelen) zoals dat bij een autohoogwerker en spinhoogwerker vaak wel het geval is.

Omdat masthoogwerkers bedoeld zijn voor binnengebruik, leveren wij al onze modellen standaard met non-marking tires. Zo laat je geen sporen achter op de binnenvloer.

Hulp nodig?

Weet je niet zeker welke masthoogwerker geschikt is, of weet je überhaupt niet zeker of je wel een masthoogwerker nodig hebt? Bij Doornbos kijken we graag met onze klanten mee. Neem contact met ons op, we staan je graag telefonisch te woord of komen vrijblijvend bij je langs. Bel ons op +31 (0)10 – 850 8000 (R’dam) / +31 (0)20 – 840 3000 (A’dam).

JLG 1230 ES

Werkhoogte

5,66 m

Max. hefvermogen

230 kg

Aandrijving

Elektrisch

HAULOTTE STAR 6

Werkhoogte

5,80 m

Max. hefvermogen

230 kg

Aandrijving

Elektrisch

HAULOTTE STAR 10

Werkhoogte

10,00 m

Max. hefvermogen

200 kg

Aandrijving

Elektrisch