Doornboskopen

Kopen

Materieel, slangen, onderdelen of persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm)… Van hoogwerkers tot heftrucks, van verreikers tot minikranen en van gators tot industrieel reinigingsmaterieel. Bij Doornbos Equipment koopt u materieel voor elke klus.

Veilig werken met hogedruk watertechniek kan alleen met de juiste machines. Als WOMA dealer koopt u bij Doornbos Equipment dan ook een hogedrukpomp of accessoire die past bij uw werkzaamheden.
Ook voor het werken op hoogte en het heffen, hijsen, vervoeren en verplaatsen van materieel bent u bij Doornbos aan het juiste adres. We verkopen zowel nieuwe als gebruikte machines.

Hogedrukslangen, -onderdelen en -pbm kopen

Bent u voor uw hogedrukwerkzaamheden op zoek naar (ultra)hogedruk- of kruipslangen? Ook die koopt u bij Doornbos Equipment. We zijn Parker Polyflex distributeur en leveren zowel standaard als maatwerk slangen. En ook voor hogedruk-onderdelen als pistolen, lanzen, frezen en spuitkoppen kunt u bij ons terecht. Daarnaast verkopen we als TST distributeur ook alle juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) om veilig te werken met hogedruktechniek.

Kopen van machines

Wanneer u een machine koopt, geniet u van een optimale flexibiliteit. U beschikt direct over de machine wanneer u deze nodig heeft. Ook bepaalt u zelf hoe lang u hem houdt en wanneer u hem weer verkoopt. Daarnaast kent de aanschaf van een machine vaak fiscale voordelen zoals de investeringsaftrek en de aftrek van afschrijving en rente. Bij Doornbos Equipment kunt u zowel nieuwe als gebruikte machines kopen. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.