Hogedrukslang kopen

Al sinds jaar en dag is Doornbos de specialist in de verkoop en assemblage van (ultra)hogedrukslangen en officieel distributeur van Parker Polyflex.

Assembleren van hogedrukslangen: een vak apart.
Doornbos assembleert zelf hogedrukslangen van Parker Polyflex en heeft een grote voorraad. Die verkopen en verhuren we, al dan niet in combinatie met ons eigen materieel. Elke slang wordt grondig getest volgens de normen van de Stichting Industriële Reiniging (SIR). Hiervoor beschikken we over zeer geavanceerde apparatuur. Desgewenst assembleren we ook slangen op maat, zodat er een unieke combinatie ontstaat voor het werken met specifiek materieel.

De selectie van de juiste slang luistert heel nauwkeurig. Bel één van onze adviseurs op +31 (0)10 – 850 8000, of stuur een bericht via ons contactformulier, dan nemen zij zo snel mogelijk contact op met jou.

Assortiment Hogedrukslangen tot 4000 bar

Thermoplastic Ultra Hogedrukslangen 1000-4000 bar

Rubberen hogedruk heetwaterslangen tot 1100 bar

*Standaard lengtes zijn direct leverbaar uit voorraad en aantrekkelijk geprijsd. Uiteraard kunnen we jouw slangen ook op maat maken, maar dan gelden iets andere condities.

Hogedrukslang Accessoires

NIEUW! Parker Tough Jacket Hogedrukslang: Dubbellaags hogedrukslang.

Parker Polyflex-Lok: Robuust slangenkoppelsysteem dat veilig, eenvoudig en snel los en vastgmaakt kan worden.

Parker UHP Swivel Fitting: Deze meedraaiende fitting zorgt ervoor dat de slang die gekoppeld zit aan een pistool of accessoire, makkelijker met de bewegingen van het accessoire meebeweegt. Hierdoor verkleint de kans dat een hogedrukslang losspringt of klapt.