DoornbosNieuwe elektrische Aichi 16m telescoophoogwerker

Nieuwe elektrische Aichi 16m telescoophoogwerker

2 februari 2021

Nieuwe elektrische 16m telescoophoogwerkers in onze vloot!

Onze gloednieuwe elektrische Aichi SP 14 DJ E telescoophoogwerkers zijn inmiddels al enkele weken actief in het veld. Ze worden al ingezet door onder andere schilders en gevelreinigers en de eerste feedback is positief!

Met name de bediening wordt als net zo prettig ervaren als de diesel variant, met als extra voordeel dat ze veel stiller en schoner zijn.

De Lithium accu aangedreven Aichi’s kunnen op 230V en 400V worden opgeladen. De praktijk leert ons inmiddels dat de machines tot wel 3 werkdagen kunnen werken, zonder opgeladen te hoeven worden. (afhankelijk van belasting). Voor werkzaamheden binnen zijn ze ook leverbaar met non-marking banden.

En de volgende levering is inmiddels ook al binnengekomen! 👊 https://vertikal.net/en/news/story/36989/more-electric-aichis-for-doornbos

Interesse? 📞010 – 850 8000 of 020 – 840 3000

#doornbosatwork #upliftingpeople

Doornbos Equipment

Verhuur en verkoop van hoogwerkers, heftrucks, verreikers, gators, minikranen, hogedrukpompen, vacuümunits, en hogedrukslangen. Een internationaal erkend opleidingscentrum. Vanuit onze vestigingen in Nederland en Engeland helpen we u graag verder. Neem gerust contact met ons op!