Erkend opleidingscentrum

Veilig en efficiënt werken

Als u met risicovolle situaties of werkzaamheden te maken heeft is het noodzakelijk om daarvoor goed opgeleid te zijn, zowel vanuit de theorie als vanuit de praktijk. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers vertrouwd worden gemaakt met het werken met onder meer hoogwerkers, heftrucks en verreikers, zodat deze machines zo veilig en efficiënt mogelijk kunnen worden ingezet. Dat is het doel van onze opleidingen. We trainen daarom altijd met dezelfde machines als waarmee u in de praktijk te maken heeft. We bieden daarvoor verschillende opleidingen aan.

Erkend opleidingscentrum

Doornbos is een erkend opleidingscentrum voor IPAF, TÜV Nederland en PBNA (SOG/SSVV). Iedereen die een opleiding met succes doorloopt, ontvangt een erkend certificaat met bijbehorende pas op creditcardformaat. Deze pas is vijf jaar geldig.

IPAF-logo    TUV-logo    PBNA-logo

Kleine groepjes, verschillende talen

Iedere cursist de aandacht geven die hij of zij verdient; dat is ons uitgangspunt. We houden daarom de opleidingsgroepen klein. En eventuele taalbarrières nemen we weg. We slepen u en uw medewerkers er doorheen; ook een mondeling examen behoort tot de mogelijkheden. De examens zijn er in verschillende talen.

Rotterdam, Amsterdam of bij u op locatie

De opleidingen zijn te volgen op onze trainingslocaties in Rotterdam en Amsterdam. Maar als u dat liever heeft, kunnen we de opleiding ook bij u op locatie (incompany) geven. U kiest zelf de datum en het tijdstip.

Onze opleidingen in het kort

  • IPAF- en TÜV-gecertificeerd
  • SOG-opleidingen voor de petrochemie (PBNA)
  • Afgestemd op het materieel waar u mee werkt
  • Ook incompany
  • Kleinschalig
  • Examens in meerdere talen
  • Ook in het weekend en de avonduren
  • CCV-geregistreerd voor code 95

Overzicht van de opleidingen

Op de website vindt u al onze opleidingen en de inhoud en kenmerken daarvan overzichtelijk op een rij. Heeft u hier vragen over? Of wilt u inschrijven voor een opleiding? Neem contact op met uw vaste contactpersoon bij Doornbos of met onze opleidingscoördinator Melvin Marte via 010-8508000, of mail ons via opleidingen@doornbosequipment.com. U kunt zich ook aanmelden via de website door HIER te klikken.