IPAF Hoogwerker Bediener e-Learning

Vanwege het Coronavirus en de daarbij behorende maatregelen, kunnen wij in ieder geval t/m 1 juni beperkt opleidingen geven. Dit geldt ook voor de IPAF Hoogwerker Opleiding voor Bedieners.

Omdat deze specifieke opleiding bestaat uit een theoretisch deel en een praktijk deel, is het in ieder geval wel mogelijk om alvast het theoretische deel zelf online te doen. Dit hoeft dan niet klassikaal, zoals normaal gesproken gebruikelijk is. Het theoretische deel kan gedaan worden via IPAF’s eLearning module:

Deel Theorietraining: IPAF Hoogwerker Bediener eLearning:

  • de module duurt 3 uur en bestaat uit diverse video’s, presentaties en enkele testen
  • is beschikbaar voor alle hoogwerker categorieën. (1a, 1b, 3a, 3b)
  • bestaat uit korte stukken die je in je eigen tempo kunt doorlopen
  • je kunt de training op elk moment opslaan en hervatten.
  • is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans
  • na het afronden van de module met een goed resultaat krijg je een ‘bewijs van deelname’. Dit heb je nodig om op een later tijdstip het examen te doen

Deel Praktijktraining: Let op: De IPAF Hoogwerker Bediener eLearning module vervangt niet de praktijktraining.

Cursisten die het ‘bewijs van deelname’ hebben gekregen na het succesvol afronden van de IPAF Hoogwerker Bediener eLearning module, hebben op dit moment 90 dagen* de tijd om het examen en het praktijkgedeelte op een van onze locaties af te ronden. Met het succesvol afronden van dit deel ontvang je je PAL Card en ben je in staat om een hoogwerker veilig te bedienen.

Kosten

  • e-learning module:                    € 75,00
  • Theorie- en praktijkexamen:   € 175,00
  • Totale kosten (2 categorieën): € 250,00

Heb je interesse in het doen van de IPAF Hoogwerker Bediener eLearning module, volg dan de ‘aanmelden’ knop hieronder, of bel ons op +31 (0)10 850 800 of +31 (0)20 840 3000.

*Vanwege het coronavirus hebben cursisten momenteel 90 dagen de tijd (normaal 45 dagen), vanaf de datum van het voltooien van de theorie eLearning-module, om zich bij een van onze locaties te melden om de officiële theorietest, praktijktraining en het praktijkexamen af te leggen. Deze periode zal herzien worden naarmate de situatie zich ontwikkelt.