Trainer Veilig werken

Doornbos zoekt ambitieuze, toegewijde en betrouwbare trainer voor het geven van trainingen. Ben jij een trainer die risicovolle situaties goed inschat en weet wat hij of zij kan doen om de veiligheid te garanderen? Reageer dan snel!

Over de functie:

In jouw functie organiseer en verzorg je trainingen die Doornbos Equipment aanbiedt op het gebied van veilig en duurzaam werken met diverse machines zoals hoogwerkers en heftrucks, maar ook VCA en BHV. Je draagt zorgt voor een accurate administratie & registratie van deelnemers. En je draagt zorg voor alle benodigde materialen rondom de training.

Wat zoeken we in jou?
– Dat je meehelpt en -denkt over de ontwikkeling van nieuwe trainingen
– Dat je het trainingsaanbod bij de klant onder de aandacht weet te brengen en ziet hoe en waarmee je de klant zo goed mogelijk zou kunnen helpen op het gebied van veiligheid en werken met ons materieel
– Je checkt altijd of de klant tevreden is na afloop van de training en of er nog iets anders is waarmee je de klant echt verder zou kunnen helpen
– Je vindt het geen probleem om zo nu en dan buiten de reguliere werktijden aan de slag te gaan

Uiteraard heeft het waarborgen van de veiligheid tijdens de trainingen voor jou de hoogste prioriteit.


			
          

Past dit bij je?

 • Minimaal een afgeronde MBO (4) opleiding
 • In het bezit van een rijbewijs (BE)
 • Je hebt kennis van het vakgebied gecombineerd met praktijk- en relevante trainingservaring
 • Handig met Microsoft Office Excel en software systemen
 • Beschikt over goede sociale competenties waaronder uitstekende communicatie- en retorische vaardigheden

Over de organisatie:

Doornbos is een erkend opleidingscentrum voor IPAF, TÜV Nederland en PBNA (SOG/SSVV). Wij zorgen ervoor dat deelnemers vertrouwd worden gemaakt met het werken met onder meer hoogwerkers, heftrucks en verreikers, zodat deze machines zo veilig en efficiënt mogelijk kunnen worden ingezet.

Al 80 jaar lang staan kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu hoog in ons vaandel. Wij zijn een familiebedrijf en werken met respect voor elkaar en onze omgeving. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland.

 

Wij bieden:

Niet alleen een goed salarisstrookje met dito goede arbeidsvoorwaarden. Wij willen graag investeren in jou. We bieden je goede begeleiding door ervaren managers en geven je de kans je professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. We moedigen je aan wanneer je verder wilt leren, en bekijken graag samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je vakgebied.

Het team waarin je komt te werken is niet alleen een team op papier. Bij Doornbos zijn we goed op elkaar ingespeeld en nemen we graag de verantwoordelijkheid voor elkaar. Binnen ons bedrijf heerst een sterke collegiale sfeer. Het liefst zien we dan ook een teamspeler. Iemand die zowel serieus als enthousiast is. Geen stresskip, wel communicatief vaardig en in staat om zelfstandig te werken.

 

Contact

Wij hopen binnenkort een brief en CV van je te mogen ontvangen. Dit kan per e-mail naar petra@doornbosequipment.com.

Mis je één van de punten? Neem dan telefonisch contact op met Petra de Boer via 010 – 8508000 en bespreek of het zinvol is om je brief op te sturen. Wil je wel graag bij Doornbos werken, maar niet op deze functie? Stuur ons een open sollicitatie.