Stagiair commerciële binnendienst Hoogwerkers Rotterdam

Wil jij met ons de hoogte in? Dat kan! Doornbos Equipment is op zoek naar een enthousiaste stagiair voor de commerciële binnendienst. Ben je gedreven, commercieel, ondernemend en communicatief sterk en op zoek naar een uitdagende meewerkstage op een commerciële afdeling?! Dan zijn we op zoek naar jou!

Over de functie:

Voor onze Verhuurafdeling in Rotterdam zijn we op zoek naar een stagiair op de commerciële binnendienst. Op deze afdeling verrichten drie collega’s alle commerciële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de verhuur en planning van ons verhuurmaterieel in Rotterdam. Er is veelvuldig telefonisch klantcontact en er worden offertes, contracten en opdrachtbevestigingen gemaakt.

Als stagiair op deze afdeling krijg je duidelijk inzicht in alle werkzaamheden die bij een commerciële binnendienstfunctie komen kijken en kan je een waardevolle bijdrage leveren aan het hele proces. Zo ondersteun je de collega’s op de binnendienst en krijg je de kans om bestaande klanten na te bellen, maar ook nieuwe klanten te benaderen.

Een leerzame en leuke stage in commerciële richting!

Wij vragen:

  • Je volgt een commerciële opleiding op MBO+/ HBO niveau (bv commerciële economie)
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je hebt een goede beheersing van MS Office
  • Je bent ondernemend, gedreven, klantgericht, communicatief sterk en je denkt in oplossingen

Over de organisatie:

Doornbos Equipment verhuurt en verkoopt hoogwerkers, verreikers, heftrucks, minikranen, hogedrukpompen en vacuümunits. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en in Billingham in Engeland.

Doornbos Equipment is een familiebedrijf met een duurzame langetermijnvisie gericht op de kwaliteit van relaties, service, innovatiekracht en betrokkenheid: samenwerken als team, elkaar helpen en in oplossingen denken. We hebben zowel collega’s als klanten, met wie we al meer dan 10, 20 of zelfs 40 jaar lang samenwerken, maar uiteraard hebben we ook veel nieuwe relaties en we zijn trots op die mix!

Wij bieden:

Kleine teams, duidelijk beleid, korte lijnen en een maatschappelijk georiënteerd bedrijf. We bieden je daarnaast een plezierige werkomgeving, goede begeleiding en een prima stagevergoeding. Nog steeds enthousiast? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar hr@doornbosequipment.com.