DoornbosRennen met je klauwen uit de mouwen!

Rennen met je klauwen uit de mouwen!

30 september 2021

Doornbos Equipment is al vanaf de eerste editie trots leverancier van het rijdend materieel voor de op- en afbouw van de Harbour Run Rotterdam, een obstacle run van 6 of 10 km dwars door de Rotterdamse haven. Naast hardlopen, klim je over containers, spring je over hekken, klauter je over stootkussens, hijs je de zeilen en sjouw je met zware gewichten.

Wij doen ook mee met een team en sponsoren ook een eigen obstakel, de “Doornbos Heavy Weights”. Hier challenge je je armspieren door boomstammen met een touw omhoog te hijsen.

Met onze Rotterdamse roots en het jarenlange werk in en rondom de Rotterdamse haven voelt het event als een thuiswedstrijd.

Het past ook mooi bij wat we als Doornbos belangrijk vinden; handen uit de mouwen steken, plezier hebben in wat je doet, samenwerken en dan ook nog eens meedoen aan een activiteit die goed voor je is!

#doornbosatwork #getthegreenmachine #upliftingpeople #HarbourRun #HBR21

Doornbos Equipment

Verhuur en verkoop van hoogwerkers, heftrucks, verreikers, gators, minikranen, hogedrukpompen, vacuümunits, en hogedrukslangen. Een internationaal erkend opleidingscentrum. Vanuit onze vestigingen in Nederland en Engeland helpen we u graag verder. Neem gerust contact met ons op!