Materieel voor op- en afbouw van evenementen

Van grote producties tot kleine lokale evenementen, Doornbos Equipment maakt al meer dan 20 jaar van elk evenement een feest. Met onze hoogwerkers, heftrucks, verreikers en gators zijn we al ruim 20 jaar een graag geziene gast bij de op- en afbouw van evenementen.

Werken op hoogte bij evenementen

Van een mainstage van tientallen meters hoog tot apparatuur in de nok van een tent of hal. Bij de op- en afbouw van een evenement is werken op hoogte eerder standaard dan uitzondering. Dit kan alleen veilig met het juiste materieel. Doornbos Equipment biedt daarom verschillende betrouwbare soorten hoogwerkers die geschikt zijn voor de op- en afbouw van podia, zoals telescoophoogwerkers en schaarhoogwerkers.

Heffen, vervoeren en verplaatsen

Bij de op- en afbouw van podia en evenementen is het een komen en gaan van mensen, materiaal en goederen. Doornbos Equipment biedt speciaal voor de evenementensector een brede range aan machines: 2,5 tot 5 tons ruwterrein-heftrucks, verreikers met een bereik van 4 tot 26 meter en 2 tot 4-persoons gators. Kortom: al het rijdend materieel dat nodig is voor de op- en afbouw van elk type evenement.

Zeer stil en zonder uitstoot

Doornbos Equipment wordt steeds ‘groener’! Binnen de evenementensector is namelijk meer en meer aandacht voor schoon materieel. Met ons grote aanbod van hybride en elektrische hoogwerkers kunnen op- en afbouw werkzaamheden ook zeer stil en zonder uitstoot worden uitgevoerd.

24/7 service en bereikbaarheid

De organisatie van evenementen kenmerkt zich door een strakke planning. Continuïteit is dan ook van groot belang. U werkt altijd met 1 contactpersoon die altijd 24/7 bereikbaar is. Bij een eventuele storing komen we direct in actie. We verhelpen een storing ter plekke, of wisselen de machine om. Mocht u naast onze machines nog ander materieel nodig hebben? Geen probleem, ook dat regelen we!

‘Streeploos en gewichtig’

Vindt een evenement binnen plaats? Dat heeft Doornbos Equipment ook hoogwerkers met non-marking banden. Deze hoogwerkers laten geen bandensporen achter op de vloer van een evenementenhal. Heeft u behoefte aan meer ruimte om bijvoorbeeld met twee personen tegelijk te kunnen werken? Dan hebben we uitvoeringen beschikbaar met een extra brede bak (tot wel 5 meter), of uitvoeringen die extra gewicht kunnen dragen.

Veilig werken bij de op- en afbouw van evenementen

Veilig werken letterlijk van levensbelang. U moet kunnen vertrouwen op goed materieel én – minstens zo belangrijk – weten hoe u er veilig mee werkt. Doornbos Equipment biedt dan ook verschillende veiligheidstrainingen. Denk aan de IPAF hoogwerkertraining, harnastraining, heftruck training of verreiker training.

Contact

Wilt u weten wat Doornbos Equipment voor uw evenement kan betekenen? Bel ons op +31 (0)10 – 850 8000 of +31 (0)20 – 840 3000. Natuurlijk kunt u ons ook mailen via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Huren, kopen of leasen van materieel?

Vindt u het lastig om te kiezen tussen huren, kopen of leasen van machines? We hebben voor u alle keuzes en kenmerken even op een rijtje gezet.