Hoogwerkers voor groenvoorziening

In tuinen, parken of bossen, aan gevels en bomen, op daktuinen en groene daken. Van snoeiwerk tot het verwijderen van de eikenprocessierups en van aanleg tot inspectie en onderhoud. Voor alle werkzaamheden op hoogte in de groenvoorziening vindt u bij Doornbos Equipment de juiste hoogwerker.

Werken op hoogte in de groenvoorziening

In onze brede range aan hoogwerkers zit altijd een hoogwerker die past bij het soort en de aard van uw werkzaamheden. Veel gebruikte hoogwerkers binnen de groenvoorziening zijn bijvoorbeeld hoogwerkers op rupsbanden met een werkhoogte tot 23 meter. Met de rupsbanden manoeuvreren zij eenvoudig op onverhard en oneffen terrein. Is het terrein stabiel? Dan kunt u ook kiezen voor een telescoophoogwerker zonder rupsbanden. Deze gaat tot wel 50 meter werkhoogte.

Flexibel en op maat

Speciaal voor de groenvoorziening kunnen we onze hoogwerkers ook uitrusten met een kleinere werkbak. Dit werkt fijner omdat u minder last heeft van de dichte begroeiing. Heeft u meerdere korte klussen op verschillende plekken? Dan biedt Doornbos Equipment autohoogwerkers tot 30 meter werkhoogte. Deze kunnen met een B-rijbewijs worden bestuurd. Voor specifieke werkzaamheden beschikken we ook over verreikers voor ruw terrein. Deze hebben een bereik van 4 tot 25 meter en zijn beschikbaar met diverse opzetstukken zoals een lier of hijs-arm.

Van grijs tot groen

Onze vloot hoogwerkers bestaat uit diesel, hybride en elektrisch aangedreven machines. Werkt u op een afgelegen plek waar geen oplaadpunten voorhanden zijn? Dan biedt Doornbos Equipment diesel aangedreven hoogwerkers. Deze worden steeds schoner, want een groot deel is uitgerust met nabehandelingssystemen en roetfilters zodat de uitstoot drastisch is verminderd. Zijn er wel oplaadmogelijkheden? Ga dan voor groen en probeer eens onze hybride en elektrische hoogwerkers.

Service en advies bij groenonderhoud

Veilig en vertrouwd werken is ook bij groenonderhoud van groot belang. Wanneer u twijfelt over welke hoogwerker het beste past bij uw werkzaamheden, komen we graag gratis en vrijblijvend op locatie om de situatie met u te inventariseren en om zorgvuldig advies te geven. Daarnaast zijn we voor u altijd 24/7 bereikbaar en ondernemen we direct actie als er eventuele storingen optreden. We verhelpen een storing ter plekke, of wisselen de machine om.

Veilig werken op hoogte

Bij uw projecten in de groenvoorziening moet u kunnen vertrouwen op goed materieel. Maar minstens zo belangrijk is weten hoe u er veilig mee werkt. Voor veilig werken op hoogte biedt Doornbos Equipment dan ook verschillende veiligheidstrainingen. Denk aan IPAF-hoogwerkertraining, harnastraining of training werken op hoogte.

Contact

Wilt u meer informatie over onze machines voor de groenvoorziening? Bel ons op +31 (0)10 – 850 8000 of +31 (0)20 – 840 3000. Natuurlijk kunt u ons ook mailen via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Huren, kopen of leasen van materieel voor groenvoorziening?

Vindt u het lastig om te kiezen tussen huren, kopen of leasen van machines? We hebben voor u alle keuzes en kenmerken even op een rijtje gezet.