Hoogwerkers voor schilderklussen

Een belangrijk onderdeel van vastgoedonderhoud is schilderwerk. De hoogwerkers van Doornbos Equipment zijn geschikt voor vrijwel elk type schilderklus tot ongeveer 50 meter werkhoogte. Niet voor niets weten schilders ons al jaren te vinden.

Advies bij schilderklussen

Schilderen tot op hoogtes van wel 50 meter kan alleen veilig met het juiste materieel. Twijfelt u over welke hoogwerker het beste past bij uw werkzaamheden? Dan bezoeken we graag gratis en vrijblijvend de locatie. Samen met u inventariseren we de situatie zodat we een zorgvuldig advies kunnen geven. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de ondergrond, de afstand tot de werkplek en de beschikbare ruimte om een hoogwerker te kunnen plaatsen.

Een machine voor elke schilderklus

Doornbos Equipment heeft een hoogwerker voor ieder schilderproject. Populair onder de schilders zijn knikarmhoogwerkers. Hiermee kunnen ze eenvoudig bij lastig bereikbare plekken komen. Ook schaarhoogwerkers zijn geschikt voor schilderklussen omdat u hiermee ook meteen allerlei materialen mee omhoog kunt nemen. Heeft u behoefte aan meer ruimte om bijvoorbeeld met twee of meer personen tegelijk te kunnen werken? Dan hebben we uitvoeringen beschikbaar met een extra brede bak (tot wel 5 meter). Ook zijn er uitvoeringen die extra gewicht kunnen dragen. Bij meerdere klussen op één dag of voor meer flexibiliteit zijn onze autohoogwerkers en aanhangwagenhoogwerkers een goede optie. Deze kunnen vaak direct bij onze vestigingen in Rotterdam en Amsterdam worden opgehaald.

Zeer stil en zonder uitstoot schilderen

Schilderen met Doornbos Equipment kan steeds ‘groener’! Omdat schilders vaak binnen bewoond gebied werken, moeten ze steeds vaker rekening houden met geluidsoverlast en uitstoot. Met ons grote aanbod van hybride en elektrische hoogwerkers kunnen ze het schilderwerk ook zeer stil en zonder uitstoot uitvoeren.

Service

Veilig en vertrouwd werken is ook bij schilderwerk van groot belang. Daarom zijn we voor u altijd 24/7 bereikbaar en ondernemen we direct actie als er eventuele storingen optreden. We verhelpen een storing ter plekke, of wisselen de machine om.

Veilig werken op hoogte

Bij schilderwerk op hoogte moet u kunnen vertrouwen op goed materieel. Maar minstens zo belangrijk is weten hoe u er veilig mee werkt. Voor veilig werken op hoogte biedt Doornbos Equipment dan ook verschillende veiligheidstrainingen. Denk aan IPAF-hoogwerkertraining, harnastraining of training werken op hoogte.

Contact

Wilt u meer informatie over onze hoogwerkers voor schilderwerkzaamheden? Bel ons op +31 (0)10 – 850 8000 of +31 (0)20 – 840 3000. Natuurlijk kunt u ons ook mailen via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Huren, kopen of leasen van hoogwerkers voor schilderwerk?

Vindt u het lastig om te kiezen tussen huren, kopen of leasen van machines? We hebben voor u alle keuzes en kenmerken even op een rijtje gezet.