DoornbosSectorenVastgoedonderhoud

Vastgoedonderhoud

Voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden aan woningen en gebouwen (vastgoed) leveren wij al jaren de benodigde hoogwerkers, desgewenst voorzien van stroom in de werkbak (230V). Het vastgoedonderhoud loopt voor op het gebied van duurzaamheid. Vaak wordt een woning of gebouw aangepast aan het hoogst haalbare energielabel en moet ook de gekozen onderhoudsoplossing duurzaam zijn, dus met zo min mogelijk impact op mens en milieu.

Doornbos draagt hieraan bij met het verhuren van hybride hoogwerkers naast de conventionele diesel hoogwerkers. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met een schone Euro 6 motor en daarnaast houden wij ook graag rekening met het sociale aspect. Zo hebben onze wagens een ‘silent functie’, waardoor ze met één druk op de knop stiller worden, zodat we ’s ochtends vroeg muisstil in een woonwijk onze machines kunnen lossen.

Voor reinigingswerkzaamheden hebben we ook diverse hogedrukpompen en accessoires om aanslag, vuil of bijvoorbeeld verf te verwijderen met hogedrukpistool.

Interesse? Bel ons op +31 (0)10 – 850 8000 of +31 (0)20 – 840 3000, of stuur een bericht via ons contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met jou.

Contact opnemen