Hoogwerkers voor installatie zonwering en zonnepanelen

Van zonneschermen, rolluiken en markiezen tot de populaire en duurzame zonnepanelen. Het plaatsen van zonwering en zonnepanelen vindt bijna altijd op hoogte plaats. Doornbos Equipment biedt voor al deze ‘zonnige’ klussen een geschikte hoogwerker.

Advies bij montage zonnepanelen en zonwering

Aan het plaatsen van zonneschermen, rolluiken, markiezen of zonnepanelen gaat een goede voorbereiding vooraf. Twijfelt u over welke hoogwerker het beste past bij uw werkzaamheden? Dan bezoeken we graag gratis en vrijblijvend de locatie. Samen met u inventariseren we de situatie zodat we een zorgvuldig advies kunnen geven. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de ondergrond, de afstand tot de werkplek en de beschikbare ruimte om een hoogwerker te kunnen plaatsen.

Een machine voor elk installatieproject

Veilig en vertrouwd werken op hoogte is van groot belang. Doornbos Equipment heeft een hoogwerker voor ieder project op hoogte. Voor de installatie van zonwering wordt veel gewerkt met schaarhoogwerkers. Hiermee kan een monteur meteen allerlei materialen mee omhoog nemen. Ook zijn knikarmhoogwerkers populair. Hiermee kunt u eenvoudig bij lastig bereikbare plekken komen. Heeft u behoefte aan meer ruimte om bijvoorbeeld met twee of meer personen tegelijk te kunnen werken? Dan hebben we ook uitvoeringen die extra gewicht kunnen dragen en/of met een extra brede bak (tot wel 5 meter).

Zeer stil en zonder uitstoot installeren

Doornbos Equipment wordt steeds ‘groener’! Omdat monteurs van zonwering en zonnepanelen vaak binnen bewoond gebied werken, moeten ze steeds vaker rekening houden met geluidsoverlast en uitstoot. Met ons grote aanbod van hybride en elektrische hoogwerkers kunnen ze hun werk ook zeer stil en zonder uitstoot uitvoeren.

Service

We zijn voor u altijd 24/7 bereikbaar en ondernemen direct actie als er eventuele storingen optreden. We verhelpen een storing ter plekke, of wisselen de machine om. Dan kunt u weer verder.

Veilig werken op hoogte

Bij montagewerk op hoogte moet u kunnen vertrouwen op goed materieel. Maar minstens zo belangrijk is weten hoe u er veilig mee werkt. Voor veilig werken op hoogte biedt Doornbos Equipment dan ook verschillende veiligheidstrainingen. Denk aan IPAF-hoogwerkertraining, harnastraining of training werken op hoogte.

Contact

Wilt u meer informatie over onze machines voor de montage van zonnepanelen of zonwering? Bel ons op +31 (0)10 – 850 8000 of +31 (0)20 – 840 3000. Natuurlijk kunt u ons ook mailen via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Huren, kopen of leasen van materieel voor installatie zonwering en zonnepanelen?

Vindt u het lastig om te kiezen tussen huren, kopen of leasen van machines? We hebben voor u alle keuzes en kenmerken even op een rijtje gezet.