Maritiem

Voor werkzaamheden offshore en op scheepswerven biedt Doornbos Equipment speciaal geprepareerde hoogwerkers. Onder meer vanwege de aanwezigheid van zout water, maar ook vanwege het type werkzaamheden passen we de machines zelf aan, zodat deze extra beschermd zijn tegen deze bijzondere omstandigheden. Het gaat dan zowel om extra bescherming van gevoelige onderdelen als om aanpassingen aan de machine vanuit veiligheidsoogpunt.

We leveren daarnaast ook speciaal geprepareerde heftrucks alsmede (ultra-)hogedrukpompen, vacuümunits en bijpassende accessoires. Hiermee bieden wij een unieke combinatie aan voor deze branche. Al onze hoogwerkers en heftrucks zijn voorzien van een systeem waardoor elk moment, online, inzichtelijk is welke machines in gebruik zijn en waar deze zich bevinden.

Ook kan er toegangsbeveiliging door middel van een pasje of code worden ingesteld, om oneigenlijk gebruik te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat een schip of platform zo snel mogelijk weer ingezet kan worden, bieden wij graag 24/7 ondersteuning.

Neem voor meer informatie contact met ons op via je contactpersoon bij Doornbos of met onze verhuur afdeling via +31 (0)10 – 850 8000, of mail ons via info@doornbosequipment.com.