Vastgoedonderhoud

Voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden aan woningen en gebouwen leveren wij al jaren de benodigde hoogwerkers, desgewenst voorzien van stroom in de werkbak (230V). Het vastgoedonderhoud loopt voor op het gebied van duurzaamheid. Vaak wordt een woning of gebouw aangepast aan het hoogst haalbare energielabel en moet ook de gekozen onderhoudsoplossing duurzaam zijn, dus met zo min mogelijk impact op mens en milieu.

Doornbos Equipment draagt hieraan bij met het verhuren van hybride hoogwerkers naast de conventionele diesel hoogwerkers. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met een schone Euro 6 motor en daarnaast houden wij ook graag rekening met het sociale aspect. Zo hebben onze wagens een ‘silent functie’, waardoor ze met één druk op de knop stiller worden, zodat we ’s ochtends vroeg muisstil in een woonwijk onze machines kunnen lossen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via je contactpersoon bij Doornbos of met onze verhuur afdeling via +31 (0)10 – 850 8000, of mail ons via info@doornbosequipment.com.