DoornbosTrainingen

Trainingen

Profiteer van 19 juli tot en met 31 augustus van 20% korting op ALLE trainingen bij het Doornbos Training Centre! Gebruik code ‘Doornbos2021‘ als u zich aanmeldt, om te profiteren van deze tijdelijke zomeractie! Komt u er op de website niet uit, dan mag de code natuurlijk ook telefonisch doorgegeven worden. 

Voorwaarden:
– de actie loopt van ma 19 juli t/m di 31 augustus 2021.
– de code is van toepassing op ALLE trainingen van het Doornbos Training Centre.
– de code geldt niet voor reeds geplaatste boekingen in de betreffende periode

 

Veilig werken is letterlijk van levensbelang. Naast betrouwbaar materieel is goede kennis over veilig werken onmisbaar. Doornbos Equipment biedt daarom verschillende veiligheidstrainingen. Denk aan de IPAF hoogwerkertraining, harnastraining of training werken op hoogte.

Veilig werken met een slijpmachine. Leren deskundig een heftruck te bedienen en besturen. Op de juiste manier goederen tillen en verplaatsen. Doornbos Equipment biedt tal van praktijkgerichte trainingen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het behalen van diverse certificaten, zoals VCA, BHV, NEN 3140 en ATEX (EX000).

Wilt u meer informatie over welke training voor u en/of uw medewerkers het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag.