DoornbosTrainingenDoornbos Training Centre

Doornbos Training Centre

Het Doornbos Training Centre levert bedienings- en veiligheidstrainingen op locatie en in groepsverband in Rotterdam en Amsterdam en is gelieerd aan Doornbos Equipment BV. Wij richten onze trainingen in naar het verhuurde materieel. Dit leidt tot maximale toepasselijkheid en dus een hogere veiligheid.  

Wij gaan daarbij niet alleen in op de juiste inzet van de machines, ook op een zo duurzaam mogelijke inzet van de machines. Dit geeft een merkbaar verschil in uitstoot en kosten. Al onze trainingen zijn nationaal en/of internationaal gecertificeerd.

Hulp of advies nodig? We helpen u graag! +31 (0)10 – 850 8000 Of meld je meteen aan.

Erkende veiligheidsopleidingen

Het Doornbos Training Centre waarborgt het veilig en effectief werken met machines en is:

  • ISO 9001:2015 gecertificeerd
  • Erkend SOG opleider voor hoogwerker, heftruck en verreiker

Ook bieden wij trainingen die  CCV-geregistreerd zijn voor code 95. Het behaalde certificaat (op papier en als pasje op creditcard formaat) zijn persoonsgebonden en vijf jaar geldig. Een VCA-diploma is tien jaar geldig en een BHV-diploma één jaar. Doornbos Academy is erkend door IPAF, TÜV Nederland, SOG/SSVV en Doornbos is BMWT/ HND gecertificeerd. 

          

Persoonlijke aandacht, eigen taal

Bij Doornbos geven we iedere deelnemer de nodige aandacht. Onze trainingen zijn in groepsverband, klein en persoonlijk. Desgewenst geven we onze trainingen ook in het weekend en de avonden. Taalbarrières zijn geen probleem, daar spelen we op in. We bieden examens in meerdere talen.

Beschikbare data

Klik op een groen veld om je aan te melden voor een opleiding op die dag, De rode velden zijn al vol.
Is er geen keuze mogelijk? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen of we iets in kunnen plannen.

Doornbos Equipment

Het doel van onze trainingen is bijdragen aan de veiligheid van onze omgeving. Voorop staat het hebben van een leuke dag. We zorgen voor een lekkere lunch en een ontspannen omgeving. Daarnaast zijn onze trainers geboren voor dit vak, wat zijn weerslag vindt op de kwaliteit van de trainingen!