DoornbosTrainingenHarnas training

Harnas training

Bij het werken op hoogte is een harnas vaak verplicht. Alleen een harnas is niet voldoende, u moet weten hoe hiermee om te gaan. Daarom bieden we trainingen om werknemers veilig op hoogte te laten werken door hen te beschermen tegen een hoge val. We leren harnasdragers in één dagdeel over de risico’s, de eisen en het juist aantrekken en zekeren van een harnas. Ook de wettelijke bepalingen en mogelijke, gevaarlijke voorvallen worden toegelicht.

Harnas Training volgen en certificaat halen?

Dit certificaat is onmisbaar voor iedereen die op hoogte aan de slag gaat. Bedieners van hoogwerkers, mensen op steigers of bijvoorbeeld bouwers van decors. Deelname aan de training vereist geen specifieke vooropleiding.

Lesstof

In een dagdeel behandelen we:

  • Arbowetgeving en wettelijke bepalingen
  • Praktijkinstructie en het juiste harnas vaststellen
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Risico’s en waarschuwingen
  • Gevaarlijke voorvallen

Duur van de training en examen

De training duurt een dagdeel. Naast theorie geven we praktische instructies mee voor het juiste gebruik van de harnassen. Na een succesvolle afronding van de training ontvangt u een internationaal erkend certificaat. Het behaalde IPAF-harnascertificaat is persoonsgebonden en vijf jaar geldig.

trainingsdata en Prijzen

Prijs: 150,-

Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Hieronder kunt u zien wanneer en op welke locatie deze training plaatsvindt en hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Als u uw ideale datum en locatie gevonden hebt, kunt u zich vervolgens direct aanmelden! Komt u er niet uit, dan kunt u ons uiteraard ook gewoon even bellen. We helpen u graag! +31 (0)10 – 850 8000 of +31 (0)20 – 840 3000.

Beschikbare data

Klik op een groen veld om je aan te melden voor een opleiding op die dag, De rode velden zijn al vol.
Is er geen keuze mogelijk? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen of we iets in kunnen plannen.