Samenwerking Doornbos Equipment & House of Covebo

Krijg korting op een training van het Doornbos Training Centre

House of Covebo (HoC) en Doornbos Equipment hechten veel waarde aan veiligheid. Het kan niet vaak genoeg benadrukt worden hoe belangrijk het is om bekwaam en veilig aan het werk te gaan. Het Doornbos Training Centre en HoC zijn nu een samenwerking aangegaan om u als ZZP’er een interessante aanbieding te kunnen doen voor het volgen van belangrijke bedieners- en veiligheidstrainingen.

Het Doornbos Training Centre geeft een groot aantal bedieners- en veiligheidstrainingen, waaronder:

Speciaal voor u is er een kortingscode beschikbaar gesteld, waarmee u 15% korting krijgt op een training van het Doornbos Training Centre: HOCDOORNBOS (deze code werkt tot en met 31 december 2023).

Waarom een opleiding volgen bij het Doornbos Training Centre?

  • Veel kennis aanwezig; verhuur, verkoop en service van allerlei soorten en merken hoogwerkers, heftrucks en verreikers.
  • IPAF en VCA SOG erkend opleidingscentrum, NRTO Keurmerk en ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.
  • Instructeurs met jarenlange ervaring.
  • Ervaring met trainen van ervaren, onervaren, nationale en internationale deelnemers.
  • Theorie beschikbaar in diverse talen.
  • Het uitgangspunt is dat u getraind wordt in het type machine waarmee u gaat werken.
  • Er wordt uitgebreid de tijd genomen om naast de theorie ook de praktijk goed te oefenen.
  • Een groot aandeel van de trainingen wordt ook aangeboden als e-Learning. Dan doet u de theorie thuis online en alleen de praktijk op een van onze locaties.

Hopelijk zien we u snel bij één van onze trainingen. Mocht u vragen hebben, bel ons dan gerust op +31 (0)10 – 850 8000 (R’dam) of +31 (0)20 – 840 3000 (A’dam).

Doornbos Equipment BV is een verhuurbedrijf voor hoogwerkers, heftrucks, verreikers, gators en totaalleverancier voor hogedruk materieel tot wel 3000 bar. Het Doornbos Training Centre is een erkend opleidingscentrum en biedt een flink aantal bedieners- en veiligheidstrainingen aan.