DoornbosWerken bijAccountmanager buitendienst

Accountmanager buitendienst

Voor Doornbos Equipment in Amsterdam zijn wij, vanwege interne doorstroom in het team, op zoek naar een gedreven Accountmanager Buitendienst. Ben jij het commerciële talent, die met de klant mee durft te denken en niet stopt tot de juiste oplossing gevonden is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkzaamheden bij Doornbos Equipment

Als Accountmanager buitendienst is vanzelfsprekend geen dag hetzelfde, maar bij Doornbos is dat ook echt zo! Je adviseert en informeert je klanten over welk materiaal nodig is, dit kan natuurlijk per klus erg variëren. Je denkt hierin ook proactief mee over het verloop van het project van de klant en vult zo nodig de klant aan, zodat de klant dit op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier kan uitvoeren. Je hebt daarnaast geen 9 tot 5 mentaliteit, want dat heeft onze klant ook niet. Soms sta je om 7 uur al op een bouwplaats en soms sta je op zondagmiddag bij Ajax.  Jij staat er voor jouw klanten, net zoals Doornbos er voor jou staat.

Je maakt onderdeel uit van het buitendienstteam, welke bestaat uit vijf ervaren Accountmanagers. Daarnaast werk je intensief samen met de Commerciële binnendienst en zorg je er met elkaar voor dat de klant uitstekend bediend wordt. Je rapporteert aan de Salesmanager.

Jouw Profiel

Natuurlijk heb jij ervaring als Accountmanager, daarnaast beschik jij over het volgende.

 • HBO werk- en denkniveau, maar in ieder geval een afgeronde Commerciële MBO 4 opleiding
 • Woonachtig in Noord Holland is een pré
 • Fulltime beschikbaar
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Ondernemend, commercieel, representatief, gedreven, denkt mee met de klant en de organisatie, flexibel;
 • Affiniteit en interesse in techniek
 • Een Rijbewijs B

Wat we jou graag bieden

Een echte commerciële stap omhoog! (Letterlijk), daarnaast bieden we je ook graag het volgende.

 • Aantrekkelijk salaris op basis van jouw ervaring en leeftijd
 • En aantrekkelijke secundaire voorwaarden, zoals een 13e maand, Leaseauto en Telefoon van de zaak.
 • Werken in een jong en gezellig team van ambitieuze en leergierige Accountmanagers
 • De mogelijkheid je inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, o.a. door een online leerplatform aan te bieden met ruim 150 verschillende trainingen, maar ook bijvoorbeeld interne trainingen op het gebied van bootcamp, mindfulness en geweldloos communiceren
 • Daarnaast kun je ook gebruik maken van korting op de sportschool en is er elke dag vers fruit voor jou aanwezig op kantoor.

Wat we je nog kunnen vertellen over Doornbos Equipment

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden service en onderhoud en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 120 mensen bij ons en we hebben vijf verschillende vestigingen o.a. in Rotterdam, Amsterdam en Liverpool. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden!

Kom je eens praten?

Stuur dan je brief en een cv per e-mail naar Werkenbij@doornbosequipment.com. Dan hopen we dat we je snel uit kunnen nodigen voor een kennismaking.

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche kun je contact opnemen met Djorno van Schagen (Recruiter a.i.) op 06 – 21985375.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.