Accountmanager (Amsterdam)

Ben jij superenthousiast en lekker makkelijk in de omgang? Kun je goed luisteren en vind je het leuk om te helpen, om de juiste oplossing te bedenken en het geregeld te krijgen voor je klant? Dan is de functie van Accountmanager bij Doornbos wat voor jou!

We hebben een klein, maar hecht en gezellig team op onze vestiging in Amsterdam, waar je het in principe samen moet doen voor je klanten. Doordat we met veel klanten al jaren samenwerken, gaat het echt om de betrokkenheid en oprechte behulpzaamheid. Dat is wat ons onderscheidend maakt en wat het ook makkelijk maakt om een stapje extra te doen: je kent elkaar en beter nog, je geeft om elkaar.

 

Jouw kerntaken en verantwoordelijkheden

In deze functie informeer en adviseer je je klant over welk materieel nodig is en je zorgt ervoor dat deze naar volle tevredenheid geholpen wordt. Je denkt proactief mee met de klant over wat er extra gedaan kan worden om het werk zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen, bijvoorbeeld op het gebied van inzet en aanpassing van materieel, maar ook op het gebied van veiligheid en instructie. Het is belangrijk dat je geen 9-5 mentaliteit hebt, want dat heeft onze klant ook niet. Soms sta je om 7u al op een bouw en soms sta je op zondag bij Ajax. Of iets vergelijkbaars. Als je hier past, dan vind je deze afwisseling leuk.

De vestiging Amsterdam bestaat uit 3 medewerkers op kantoor, 2 monteurs en 1 chauffeur. Je maakt onderdeel uit van het buitendienstteam, welke bestaat uit 5 ervaren Accountmanagers, waarvan er 1 in Amsterdam werkzaam is en 4 in Rotterdam. Je rapporteert aan de Buitendienstmanager.

 

Past dit bij je?

  • Minimaal MBO+ of HBO opleidingsniveau in een commerciële richting;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als accountmanager, liefst in een aangrenzende branche;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ondernemend, commercieel, representatief, gedreven, denkt mee met de klant en de organisatie, flexibel;
  • Interesse in techniek;
  • Rijbewijs B ivm auto van de zaak.

Wat bieden wij

Een afwisselende functie waarin je veel vrijheid krijgt om eigen inbreng te tonen en de functie naar eigen inzicht in te vullen. We bieden je goede begeleiding en geven je de kans je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Bij Doornbos zijn we goed op elkaar ingespeeld en nemen we graag onze eigen verantwoordelijkheid. Binnen ons bedrijf heerst een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel.

 

Over Doornbos

Doornbos heeft een grote vloot met hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukreinigers en vacuüm materieel. We bieden 24/7 service en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. Al meer dan 80 jaar staan kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu hoog in ons vaandel. Onze rode draad heeft ook te maken met ondernemerszin, handel, samenwerkingen en gemeenschapszin: we vinden het belangrijk dat we plezier hebben in wat we doen, dat we het goed hebben met elkaar en dat we ons kunnen blijven ontwikkelen. We zijn ondernemend, open, voelen ons verantwoordelijk voor onze omgeving, denken in oplossingen en zijn oprecht behulpzaam. We vormen een gemeenschap van mensen die elkaar als gelijke accepteren en respecteren, we werken samen als duurzame en betrouwbare partners. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland.

 

Solliciteren?

Wij ontvangen graag je brief en CV. Dit kan per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche kun je contact opnemen met Zvonko Paskvan (Buitendienstmanager) op 06 – 53 25 89 61, voor meer informatie rondom meer HR-gerelateerde zaken kun je contact opnemen met Leonie Meewisse op 010-8508055.