DoornbosWerken bijAccountmanager buitendienst (Hoogwerkers)

Accountmanager buitendienst (Hoogwerkers)

Ben jij commercieel, klantgericht en enthousiast? Kun je goed luisteren en vind je het leuk om te helpen, om de juiste (commerciële) oplossing te bedenken en het geregeld te krijgen voor je klant? Vind je het fijn om zelfstandig te werken maar functioneer je ook goed in een team? Dan is de functie van Accountmanager bij Doornbos wat voor jou!

Doornbos verhuurt hoogwerkers, verreikers en heftrucks en wij zijn op zoek naar een Accountmanager met standplaats Rotterdam met een flexibel en te bespreken werkgebied.

Jouw kerntaken en verantwoordelijkheden

Vanwege uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een nieuwe Accountmanager. In deze functie informeer en adviseer je de klant over welk materieel nodig is en je zorgt ervoor dat deze naar volle tevredenheid geholpen wordt. Je denkt proactief mee met de klant over wat er extra gedaan kan worden om het werk zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen, bijvoorbeeld op het gebied van inzet en aanpassing van materieel, maar ook op het gebied van veiligheid en instructie. Het is belangrijk dat je geen 9-5 mentaliteit hebt, want hebben onze klanten ook niet.

Je maakt onderdeel uit van het buitendienstteam, welke bestaat uit vijf ervaren Accountmanagers. Daarnaast werk je intensief samen met de Commerciële binnendienst en zorg je er met elkaar voor dat de klant uitstekend bediend wordt. Je rapporteert aan de Salesmanager.

Past dit bij je?

  • Minimaal MBO niveau 4 of (bij voorkeur) HBO opleidingsniveau in een commerciële richting;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in een commerciële (aangrenzende) functie, liefst in een vergelijkbare branche;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ondernemend, commercieel, representatief, gedreven, denkt mee met de klant en de organisatie, flexibel;
  • Interesse in techniek;
  • Rijbewijs B i.v.m. auto van de zaak.

Wat we jou graag bieden

  • Een jong, gezellig team van collega Accountmanagers die er écht voor willen gaan en leuke uitjes en borrels met je team en/of klanten
  • Uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op de sportschool, een fietsplan en gratis fruit.
  • De mogelijkheid je inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, o.a. door een online leerplatform aan te bieden met ruim 150 verschillende trainingen, maar ook bijvoorbeeld interne trainingen op het gebied van bootcamp, mindfulness en geweldloos communiceren

Wat we je nog kunnen vertellen over Doornbos Equipment

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden service en onderhoud en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden!

Kom je eens praten?

Stuur dan je brief en een cv per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Dan hopen we dat we je snel uit kunnen nodigen.

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche kun je contact opnemen met Leonie Meewisse op 06 – 15285519.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.