DoornbosWerken bij(INTERIM) APPLICATIEBEHEERDER LOGISTIEKE PROCESSEN

(INTERIM) APPLICATIEBEHEERDER LOGISTIEKE PROCESSEN

Houd jij van het vernieuwen en verbeteren van ons applicatielandschap, om het de (in- en externe) klant zo makkelijk, efficiënt en leuk mogelijk te maken?

Dan is de vacature van (interim) applicatiebeheerder wellicht iets voor jou!

Wat doet een applicatiebeheerder bij Doornbos Equipment?

Als applicatiebeheerder draag je verantwoordelijkheid voor het beheer van applicaties en ondersteun je tests, ontwikkeling, acceptatie en implementatie van nieuwe functionaliteiten en systemen. Je bent daarnaast het aanspreekpunt van de afdeling IT voor het applicatielandschap en ondersteunt de interne organisatie bij vragen. Je brengt bedrijfsprocessen en verzoeken vanuit de organisatie in kaart. Deze beoordeel en vertaal je op basis van je ervaring, expertise en creativiteit naar slimme bedrijfssoftware. Je bent in staat om deze software zelf mee te ontwikkelen (bijv. Appsheet) of begeleidt het implementatietraject met een leverancier.

Je werkt in een klein en informeel team met nog 2 collega’s. Initiatief tot verbetering en eigenaarschap is erg belangrijk. Doel van deze afdeling is om het werken voor onze medewerkers en onze klanten zo makkelijk, zo efficiënt en zo leuk mogelijk te maken.

Deze functie is voor 32-40 uur in de week. De vacature kan op interim of vaste basis ingevuld worden.  Je rapporteert aan de Algemeen Directeur.

We hopen dat je dit meebrengt:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de ICT;
 • Je hebt 5 jaar kennis en ervaring opgedaan in vergelijkbare functies;
 • Kennis van en ervaring met SQL Server is een must;
 • Je bent behulpzaam, betrokken, meedenkend, proactief en oplossingsgericht;
 • Je bevordert een optimaal gebruik van de applicaties, je verzorgt instructies en trainingen, je verzorgt het dagelijks applicatiebeheer;
 • Je coördineert en denkt mee in projecten en grote veranderingen en je onderhoudt een roadmap;
 • Je bent in staat om complexe systemen en processen kritisch te analyseren, om wensen en behoeften te zien en deze te vertalen naar oplossingen;

Wat we jou graag bieden:

 • Een uitdagend pakket aan verantwoordelijkheden;
 • Vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen
 • De mogelijkheid je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, o.a. door een online leerplatform met ruim 150 verschillende trainingen, maar ook bijvoorbeeld interne trainingen op het gebied van bootcamp, mindfulness en geweldloos communiceren
 • Een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel
 • Uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op de sportschool, een fietsplan, een gezonde lunch, goede koffie en thee en fruit.

Wat we je nog kunnen vertellen over Doornbos Equipment:

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden service en onderhoud en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden! Onze medewerkers waarderen ons als werkgever met een 8.1 op een schaal van 1 tot 10!

Kom je eens praten?

Stuur dan je brief en een cv per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Dan hopen we dat we je snel uit kunnen nodigen.

Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche? Neem dan gerust contact op met Denise Doornbos op 010-8508000.