Assemblagemedewerker

Ben jij een assemblagemedewerker die houdt van afwisselende werkzaamheden, verantwoordelijkheid nemen en van werken in een hectische omgeving.

Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben jij op zoek naar een opstap naar een mooie technische carrière? Wil jij in een klein en hecht team alle kneepjes van het vak leren en je ontwikkelen tot zelfstandig monteur? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je klaarstaan!

Jouw kerntaken en verantwoordelijkheden

Als assemblage medewerker bij Doornbos verricht je alle werkzaamheden met betrekking tot het produceren en keuren van hogedrukslangen, ten behoeve van de afdeling verhuur hogedruk- en vacuümequipment. Je produceert hogedruk-slangen volgens de daarvoor bestemde werk- en veiligheidsprocedures. Je geeft aan het magazijn door wanneer er bestellingen gedaan moeten worden en verzorgt de bijbehorende administratie zoals de status van labels en werkorders. Je bent verantwoordelijk voor het keuren en certificeren van de slangen. De materialen zoals de testbank, onderdelen van machines en gereedschappen worden door jou onderhouden en je signaleert onveilige materialen en situaties.

Wanneer het materiaal niet meer in originele staat verkeert meld je direct de schade of verandering. Verder bied je ondersteuning waar nodig en bewaak je de netheid van je werkplek.

Wat bieden wij

Niet alleen een goed salarisstrookje met dito goede arbeidsvoorwaarden. We geven je graag de kans je verder te ontwikkelen, qua persoonlijkheid en professionaliteit. Het schakelt lekker snel binnen ons bedrijf; goede ideeën pakken we graag met elkaar op. Onze driver is ‘Work is love made visible’. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk, dat je je gewaardeerd voelt en dat je om elkaar geeft en elkaar helpt. Wat je erin stopt aan energie, krijg je ook weer terug. Bij Doornbos zijn we goed op elkaar ingespeeld en nemen we graag onze verantwoordelijkheid. Dit alles op basis van vertrouwen en veiligheid. We zijn zowel serieus en gedreven maar houden ook van een grap en gezelligheid. Dat maakt werken bij Doornbos zo leuk!

Past dit bij je?

  • MBO niveau 4 werk- en of denkniveau;
  • Technisch inzicht
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • Een gemotiveerde en flexibele instelling wat betreft werkzaamheden- en tijden;
  • Bereid en in staat om fysiek werk uit te voeren.

Dan hopen wij binnenkort een brief en CV van je te mogen ontvangen. Dit kan per e-mail naar hr@doornbosequipment.com.

Mis je één van de punten? Neem dan telefonisch contact op met Leonie Meewisse via 010 – 8508000 en bespreek of het zinvol is om je brief op te sturen. Wil je wel graag bij Doornbos werken, maar niet op deze functie? Stuur ons een open sollicitatie.

 

Over Doornbos

Al 80 jaar lang staan kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu hoog in ons vaandel. Wij zijn een familiebedrijf en werken met respect voor elkaar en onze omgeving. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland.

 

 

Duurzame inborst

Doornbos heeft een grote vloot met hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukreinigers en vacuum materieel en zijn constant opzoek naar manieren om onze vloot te verduurzamen . Met onze klanten gaan wij langdurige relaties aan. Bij Doornbos zoeken we telkens weer naar nieuwe markten en hoe we deze optimaal kunnen bedienen. Dat maakt werken bij Doornbos uitdagend en interessant.