Bakwagen chauffeur (omgeving Amsterdam)

 • fulltime

 • Amsterdam

Functieomschrijving

Houd jij van vrijheid, verantwoordelijkheid en fysieke uitdaging? Zit je graag op de weg en heb je een passie voor machines? Dan is de vacature van Chauffeur bij Doornbos wellicht wat voor jou!

Jouw kerntaken en verantwoordelijkheden

Als chauffeur bij Doornbos vervoer je materieel zoals hoogwerkers en heftrucks. Die lever je de ene keer af op een bouwterrein, de andere keer bij een event. Vervolgens geef je de klant instructie zodat men precies weet hoe het materiaal bediend moet worden. Uiteraard zorg je ervoor dat alle regels op het gebied van veiligheid worden nageleefd. Op verzoek van de klant bedien je het materieel op locatie en vervolgens rijd je naar een monteur om onderdelen af te leveren. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en controleert het voertuig en de te vervoeren goederen regelmatig op staat en werking.

Transporten vinden over het algemeen plaats binnen de Benelux. Het is een baan met vrijheid, maar ook met veel verantwoordelijkheid. Onder alle omstandigheden houd jij het hoofd koel en zorg je ervoor dat de klant tevreden is. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf.

Je bent in deze functie onderdeel van een team van 10 chauffeurs en je rapporteert aan de Sales- & Transportmanager.

Vereisten

Past dit bij je?

 • Je bent in bezit van rijbewijs C/CE en code 95;
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te behalen;
 • Je bent communicatief vaardig, sociaal, klantgericht en flexibel;
 • Flexibel om ook in de avonden en weekenden te werken wanneer nodig.

Wat we jou graag bieden

 • Een uitdagend pakket aan verantwoordelijkheden;
 • De mogelijkheid je inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, maar ook bijvoorbeeld mee te doen met bootcamp, mindfulness en gezellige (familie)feesten;
 • Een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel;
 • Uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op de sportschool, een fietsplan en gratis fruit.

Wat we je nog kunnen vertellen over Doornbos Equipment

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden service en onderhoud en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Teesside en Liverpool in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden! Onze medewerkers waarderen ons als werkgever met een 8.1 op een schaal van 1 tot 10!

Een beter beeld krijgen van Doornbos? https://youtu.be/2e7Pfu_fUiM

Kom je eens praten?

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche kun je contact opnemen met Koen van Wingerde (Sales- en Transportmanager) op +31 6 51617106 .

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.