Chauffeur/Klusjesman (Rotterdam)

Wij zijn op zoek naar iemand die van de hak op de tak springt. Iemand die plezier haalt uit een dag waarin je niet weet wat je te wachten staat. Want als onze nieuwe collega word je op alle fronten ingezet, zoals het bedienen van een hoogwerker, het bijspringen bij de Technische Dienst, het rondbrengen van onderdelen en terrein werkzaamheden. Daarnaast ben je een ervaren chauffeur die technisch onderlegd is, niet vies van fysiek werk en graag de hoogte in gaat. Je standplaats is Rotterdam, maar wanneer het nodig is word je ingezet de werkzaamheden van de chauffeurs over te nemen.

 

Jouw kerntaken en verantwoordelijkheden

 • ad hoc werkzaamheden, bijvoorbeeld het schoonmaken van een machine;
 • wegbrengen van onderdelen naar een monteur op locatie;
 • het vervoeren van materieel, zoals hoogwerkers, heftrucks, verreikers, etc.;
 • het laden en lossen van het materieel;
 • geven van instructies over de bediening aan de klant;
 • zorgdragen voor een veilige werkomgeving en ervoor zorgen dat alle regels op het gebied van veiligheid zelf worden nageleefd;
 • op locatie bedien je ons materieel als dit nodig is;

Past dit bij je?

 • je bent in het bezit van rijbewijs CE en code 95
 • je hoeft geen vakantie in juli en augustus
 • je vindt het leuk om op de wagen te rijden, maar net zo lief help je op het terrein mee met andere werkzaamheden;
 • je houdt van afwisseling en bent breed inzetbaar. Je bent geduldig, servicegericht en een doener;
 • je bent bereid om ook in de avond of in het weekend te werken wanneer nodig

Wat bieden wij

Niet alleen een goed salarisstrookje met dito arbeidsvoorwaarden. Wij willen graag investeren in jou. We bieden je goede begeleiding door ervaren managers en geven je de kans je zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. We moedigen je aan wanneer je verder wilt leren, en bekijken graag samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je vakgebied.

Het team waarin je komt te werken is niet alleen een team op papier. Bij Doornbos zijn we goed op elkaar ingespeeld en nemen we graag de verantwoordelijkheid voor elkaar. Binnen ons bedrijf heerst een sterke collegiale sfeer. We zoeken dan ook een teamspeler en iemand die zowel serieus als enthousiast is en van een grapje houdt. Geen stresskip, wel communicatief vaardig, lekker flexibel en in staat om zelfstandig te werken.

Over Doornbos

Al 80 jaar lang staan kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu hoog in ons vaandel. Wij zijn een familiebedrijf en werken met respect voor elkaar en onze omgeving. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland.

Duurzame inborst

Doornbos heeft een grote vloot met telescoop-, knikarm-, schaar-, mast-, spin- en autohoogwerkers. We zoeken constant naar manieren om onze machinerie te verduurzamen. En we gaan voor duurzame relaties. Voor veel van onze afnemers geldt dat ze blijven terugkomen, soms al veertig jaar. Dat betekent niet dat we stilzitten. Bij Doornbos zoeken we telkens weer naar nieuwe markten en hoe we deze optimaal kunnen bedienen. Dat maakt werken bij Doornbos uitdagend en interessant.

Solliciteren?

Wij ontvangen graag je brief en CV. Dit kan per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche kun je contact opnemen met Martijn Gepkens op 06-53890752, voor meer informatie rondom meer HR-gerelateerde zaken kun je contact opnemen met Leonie Meewisse op 010-8508055.