DoornbosWerken bijCommercieel medewerker binnendienst Hoogwerkers

Commercieel medewerker binnendienst Hoogwerkers

Ben jij enthousiast en denk je in kansen en mogelijkheden? Ben je servicegericht en vind je het leuk om te helpen, om de juiste oplossing te bedenken en het geregeld te krijgen voor je klant? Dan is de functie van Commercieel medewerker binnendienst wat voor jou!

Jouw kerntaken en verantwoordelijkheden

Vanwege groei zijn wij op zoek naar een Commercieel medewerker binnendienst (40 uur). In deze functie informeer en adviseer je de klant over welk materieel nodig is en je zorgt ervoor dat deze naar volle tevredenheid geholpen wordt. Je denkt proactief mee met de klant over wat er extra gedaan kan worden om de toegevoegde waarde voor klanten nog meer te vergroten. Door het opbouwen en onderhouden van goede relaties weet je als geen ander waar de behoefte van de klant ligt. Daarnaast zorg je ook voor een correcte administratieve vastlegging, zoals het verwerken van offertes, opdrachtbevestigingen, werkopnames inplannen en updaten van het klantenbestand. In deze functie word je gekoppeld aan een vaste Accountmanager die jouw buddy is, waarmee je samen dezelfde klanten bedient.

In deze functie rapporteer je aan de Sales- & Transportmanager en je bent onderdeel van de commerciële binnendienst afdeling, die bestaat uit 5 medewerkers inclusief jijzelf. Daarnaast werk je ook nauw samen met de Accountmanagers en de collega’s van transport.

Past dit bij je?

  • Afgeronde MBO-opleiding in een commerciële richting
  • Sterke technische affiniteit
  • Communicatief en commercieel vaardig
  • Servicegericht en proactief

Wat we jou graag bieden:

  • Een uitdagend pakket aan verantwoordelijkheden
  • De mogelijkheid je inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, o.a. door een online leerplatform aan te bieden met ruim 150 verschillende trainingen, maar ook bijvoorbeeld interne trainingen op het gebied van bootcamp, mindfulness en geweldloos communiceren
  • Een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel
  • Uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op de sportschool, een fietsplan en gratis fruit.

Wat we je nog kunnen vertellen over Doornbos Equipment:

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden service en onderhoud en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden!

Kom je eens praten?

Stuur dan je brief en een cv per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Dan hopen we dat we je snel uit kunnen nodigen.

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche kun je contact opnemen met Martijn Gepkens (Sales- en Transportmanager) op 06-53890752.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.