HR Medewerker (24 uur per week)

Houd je van mensen, ben je oprecht behulpzaam en houd je ook van een foutloze administratie? Ben jij iemand die proactief meedenkt en goed kan communiceren? En vind je het leuk om zaken op te zetten en te verbeteren? Dan zou je weleens heel goed in ons team kunnen passen!

Jouw kerntaken en verantwoordelijkheden

Als HR medewerker ben je primair verantwoordelijk voor de uitvoering van een foutloze HR administratie. Denk hierbij aan HR correspondentie, het bijhouden van overzichten en het bewaken van processen. Ook zul je diverse brede werkzaamheden oppakken die op je pad komen, zoals het (mede) organiseren van personeelsfeesten en wat facilitaire taken.

Verder vind je het leuk om proactief mee te denken over verbeteringen van de HR organisatie en HR processen. Je treedt hierin op als sparringpartner voor de HR adviseur. Projecten die momenteel op de HR agenda staan, zijn: het invoeren van een nieuw personeelsinformatiesysteem, employer branding, het opzetten van functieprofielen en het werken met zelfsturende teams.

De functie is voor 24 uur per week. Uren en dagen zijn in overleg vast te stellen. Het HR team bestaat verder uit een HR adviseur, waaraan je rapporteert, en een medewerker salarisadministratie.

Past dit bij je?

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding richting HR
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring op HR
  • Vooruitstrevende en kritische houding
  • Accuraat
  • Communicatief vaardig
  • Integer
  • Aanpakker

Wat bieden wij

Een afwisselende functie waarin je veel vrijheid krijgt om eigen inbreng te tonen en de functie naar eigen inzicht in te vullen. We bieden je goede begeleiding en geven je de kans je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. We moedigen je aan wanneer je verder wilt leren, en bekijken graag samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je vakgebied. Bij Doornbos zijn we goed op elkaar ingespeeld en nemen we graag onze eigen verantwoordelijkheid. Binnen ons bedrijf heerst een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel.

Over Doornbos

Doornbos heeft een grote vloot met hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukreinigers en vacuüm materieel. We bieden 24/7 service en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. Al 80 jaar lang staan kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu hoog in ons vaandel. Onze rode draad heeft ook te maken met ondernemerszin, handel, samenwerkingen en gemeenschapszin:
we vinden het belangrijk dat we plezier hebben in wat we doen, dat we het goed hebben met elkaar en dat we ons kunnen blijven ontwikkelen. We zijn ondernemend, open, voelen ons verantwoordelijk voor onze omgeving, denken in oplossingen en zijn oprecht behulpzaam. We vormen een gemeenschap van mensen die elkaar als gelijke accepteren en respecteren, we werken samen als duurzame en betrouwbare partners. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland.

Solliciteren?

Wij ontvangen graag je brief en CV. Dit kan per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leonie Meewisse (HR adviseur) op 06-15285519.