Marketing specialist

Als onze marketing specialist ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de marketingstrategie en alle daarbij behorende werkzaamheden. Je volgt actief de trends en ontwikkelingen in de markt om snel in te kunnen spelen op veranderingen. Je bent een spil in de organisatie en werkt veel samen met de verhuur- en verkoopafdelingen, de afdeling opleidingen en onze serviceafdeling. Je analyseert de resultaten en data, onderzoekt de ontwikkelingen in de diverse branches en denkt mee over hoe deze afdelingen efficiënter en effectiever kunnen werken. Dit in combinatie met ons CRM-pakket en diverse nieuwe technologieën.

Greep uit de dagelijkse werkzaamheden

Naast de meer strategische kant van je functie, zijn er ook gewoon de operationele, dagelijkse werkzaamheden, zoals:
-Voorbereiden, uitvoeren en coördineren van alle marketingactiviteiten, bijvoorbeeld in de vorm van campagnes en beurzen;
-Positioneren van onze diensten op basis van jouw marktkennis en -analyses;
-Contacten onderhouden met stakeholders zoals ontwerpers, drukkers, reclamebureaus etc.;
-Overleg initiëren met de diverse afdelingen voor het doen en bespreken van voorstellen voor marketing- en communicatie-activiteiten;
-Bewaken van de huisstijl;
-Nieuwtjes op de website en social media posten;
-Meedenken in het positioneren van Doornbos in de arbeidsmarkt.

In deze functie rapporteer je aan de Managing Director.

Past dit bij je?

  • Hbo-opleiding richting marketing/ communicatie/ commerciële economie;
  • 5 jaar of meer ervaring op het gebied van marketing/ sales;
  • Affiniteit met de techniek;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent creatief, hands-on en klantgericht, analytisch en je kunt goed presenteren en communiceren;
  • de functie is voor 32 uur. Eventueel meer of minder uren werken is bespreekbaar en het is fijn als je flexibel kunt zijn, bijvoorbeeld bij evenementen.

Over Doornbos

Doornbos heeft een grote vloot met hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukreinigers en vacuüm materieel, zowel voor verhuur als verkoop. We leveren daartoe veel onderdelen en assembleren onze eigen hogedrukslangen. We zijn zowel service- als opleidingscentrum op het gebied van veiligheid.
Al 80 jaar lang staan kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu hoog in ons vaandel. Wij zijn een familiebedrijf en werken met respect voor elkaar en onze omgeving. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland.

Wat bieden wij

Niet alleen een goed salarisstrookje met dito arbeidsvoorwaarden. Het schakelt lekker snel binnen ons bedrijf; goede ideeën pakken we graag met elkaar op. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk, dat je je gewaardeerd voelt en dat je om elkaar geeft en elkaar helpt. Wat je erin stopt aan energie, krijg je ook weer terug. Bij Doornbos zijn we goed op elkaar ingespeeld en nemen we graag onze verantwoordelijkheid. We zijn zowel serieus en gedreven als dat we van lachen en gezelligheid houden. Dat maakt werken bij Doornbos zo leuk! Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. En daar plukken we allebei de vruchten van.

Wij ontvangen graag je brief en CV. Dit kan per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Voor meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche kun je contact opnemen met Denise Doornbos op 06-22208406, voor meer informatie rondom meer HR-gerelateerde zaken kun je contact opnemen met Leonie Meewisse op 010-8508000.