DoornbosWerken bijMonteur Heftrucks

Monteur Heftrucks

Ben jij een echte sleutelaar met kennis en ervaring op het gebied van heftrucks? Steek jij graag de handen uit de mouwen en houd je van mooie machines? Dan is de functie van Monteur Heftrucks bij Doornbos Equipment je op het lijf geschreven.

Wat doet een monteur heftrucks bij Doornbos Equipment?

Voor onze werkplaats zoeken wij een Monteur Heftrucks. Samen met je collega’s houd je je bezig met het onderhouden en repareren van heftrucks. Je zorgt dat de heftrucks (preventief) onderhouden worden zodat deze in topconditie zijn voor onze – en dus ook jouw – klanten. De technieken waar je mee komt te werken zijn divers, namelijk: mechanisch, hydraulisch, pneumatisch, elektronisch.

Het is een fulltime functie en je rapporteert aan de Hoofd Werkplaats Hoogwerkers.

Past dit bij je?

  • Afgeronde MBO opleiding in een technische richting
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Geldig VCA en heftruck diploma, of bereid zijn deze te behalen
  • Heftruck certificaat of bereid zijn deze te behalen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Affiniteit met techniek, collegialiteit, goede communicatieve vaardigheden, oplossingsgerichtheid en stressbestendigheid

Wat we jou graag bieden

  • Een uitdagend pakket aan verantwoordelijkheden.
  • De mogelijkheid je inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, o.a. door een online leerplatform aan te bieden met ruim 150 verschillende trainingen, maar ook bijvoorbeeld interne trainingen op het gebied van bootcamp, mindfulness en geweldloos communiceren
  • Een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel.
  • Uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op de sportschool, een fietsplan en gratis fruit.

Wat we je nog kunnen vertellen over Doornbos Equipment

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden service en onderhoud en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden! Onze medewerkers waarderen ons als werkgever met een 8.1 op een schaal van 1 tot 10!

Kom je eens praten?

Stuur dan je brief en een cv per e-mail naar hr@doornbosequipment.com. Dan hopen we dat we je snel uit kunnen nodigen.

Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche? Neem dan gerust contact op met Angel Sanchez op 06-53800343.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.