DoornbosWerken bijMonteur Hoogwerkers Damen Verolme

Monteur Hoogwerkers Damen Verolme

Heb jij altijd al op een scheepswerf willen werken in de techniek? Steek jij graag de handen uit de mouwen, houd je van mooie machines en heb je geen last van hoogtevrees? Dan is de functie van Monteur Hoogwerkers Damen Verolme bij Doornbos Equipment je op het lijf geschreven.

Wat doet een monteur hoogwerkers bij Doornbos Equipment?

Op de prachtige scheepswerf van Damen Verolme werk jij samen met het Doornbos-team in de havens van Rotterdam. Je kijkt je ogen uit op deze bijzondere locatie!

Jouw gemiddelde werkdag bestaat vooral uit het uitvoeren van de onderhouds- en herstel werkzaamheden aan hoogwerkers met veel verschillende technieken en uitdagingen, dus geen enkele dag is hetzelfde als de vorige. Je hebt een hoge verantwoordelijkheid met betrekking tot de veiligheid van anderen, jij zorgt er namelijk voor dat de machines in optimale staat zijn waardoor er veilig en efficiënt gewerkt kan worden!

Past dit bij je?

  • Afgeronde mbo-opleiding, minimaal niveau 3, in een technische richting.
  • Affiniteit met het werken op een scheepswerf.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als monteur hoogwerkers, grondverzetmachines of kranen, met ervaring in één of meerdere van de volgende technieken: hydrauliek, pneumatiek of elektronica.
  • Geldig VCA-diploma, of bereid zijn deze te behalen.
  • Affiniteit met techniek, collegialiteit, goede communicatieve vaardigheden, oplossingsgerichtheid en stressbestendigheid.

Wat we jou graag bieden:

  • Een uitdagend pakket aan verantwoordelijkheden.
  • Vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen.
  • De mogelijkheid je inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, o.a. door een online leerplatform aan te bieden met ruim 150 verschillende trainingen, maar ook bijvoorbeeld interne trainingen op het gebied van bootcamp, mindfulness en geweldloos communiceren.
  • Een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel.
  • Uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op de sportschool en een fietsplan.

Wat we je nog kunnen vertellen over Doornbos Equipment

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden service en onderhoud en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden! Onze medewerkers waarderen ons als werkgever met een 8.1 op een schaal van 1 tot 10!

Kom je eens praten?

Stuur dan je brief en een cv per e-mail naar werkenbij@doornbosequipment.com. Dan hopen we dat we je snel uit kunnen nodigen.

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche kun je contact opnemen met Herbert Henriques op 06-51421399.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.