Servicemonteur Rotterdam

Ben je een ervaren servicemonteur? Houd je van afwisseling in je werk en vind je het leuk om regelmatig onderweg te zijn voor service of  om een storing op te lossen?  Dan is de functie van Servicemonteur Hogedruk- en vacuümequipment bij Doornbos Equipment wellicht wat voor jou!

Over de functie

Voor onze afdeling Hogedruk zoeken wij een ervaren servicemonteur. Samen met je collega’s houd je je bezig met het keuren, onderhouden, aanpassen van klantmachines en repareren van hogedruk- en vacuümequipment. Als service monteur ben je  medeverantwoordelijk voor het in optimale staat houden van onze verhuur vloot en het oplossen van storingen bij onze klanten. Je hebt daarbij de beschikking over een volledig uitgeruste servicebus om reparaties op locatie uit te kunnen voeren. Een keer in de vijf weken heb je storingsdienst. Je wordt adhoc uitgezonden naar Frankrijk, Duitsland, België of Engeland voor het oplijnen van een verhuurde installatie of het plegen van onderhoud. Gezien onze 24-7 service benadering en onze klantenkring door heel Europa wordt er een hoge mate van flexibiliteit van jou verwacht.

Wij vragen:

  • Afgeronde MBO opleiding (bij voorkeur niveau 4) Elektrotechniek, Motorvoertuigentechniek, Werktuigbouwkunde of Landbouwmechanisatie. (Elektrotechniek heeft hierin de voorkeur, maar een van de andere technische opleidingen met gedegen kennis en ervaring in de elektrotechniek is ook een welkome aanvulling op ons team)
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Aantoonbare werkervaring met hydraulische- en elektrische systemen en aandrijftechnieken
  • In het bezit van een rijbewijs BE
  • Geldig VCA diploma is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Collegiaal, communicatief vaardig, in staat om zelfstandig te werken, denkt in mogelijkheden, stressbestendig

Over de organisatie:

Doornbos Equipment verhuurt en verkoopt hoogwerkers, verreikers, heftrucks, minikranen, hogedrukpompen en vacuümunits. Er werken 90 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en in Billingham in Engeland. Doornbos Equipment is een familiebedrijf. We zijn gericht op de lange termijn en hebben zowel collega’s als klanten, met wie we al meer dan 10, 20 of zelfs 40 jaar lang werken! We zijn betrokken bij onze omgeving en voelen ons daarvoor verantwoordelijk. We vinden het belangrijk om ons te ontwikkelen en onze omgeving te verbeteren. Betrouwbaarheid en dienstbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij bieden:

Een professionele organisatie met een informele cultuur waar ruimte is voor persoonlijke benadering. Kwaliteit en klantgerichtheid staan voorop. Daarbij zoeken wij talentvolle, bevlogen en integere medewerkers. Ervaren managers, duidelijk beleid, directe invloed, maar ook een maatschappelijk georiënteerd bedrijf vinden wij belangrijk en bieden we je graag. Een goede begeleiding, opleiding en doorgroeimogelijkheden, een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden staan je daarnaast ook nog te wachten.

Nog steeds enthousiast? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar hr@doornbosequipment.com

Soort dienstverband: Voltijd