DoornbosWerken bijMonteur Hoogwerkers Rotterdam

Monteur Hoogwerkers Rotterdam

Ben jij een echte sleutelaar met ruime kennis en ervaring op het gebied van hoogwerkers? Houd je van afwisseling in je werk? Dan is de functie van Monteur Hoogwerkers bij Doornbos Equipment wellicht wat voor jou.

Over de functie

Voor onze werkplaats in Rotterdam zoeken wij een ervaren monteur hoogwerkers. Samen met je collega’s houd je je bezig met het keuren, onderhouden en repareren van hoogwerkers.

Wij vragen:

  • Afgeronde MBO opleiding in technische richting
  • Minimaal 7 jaar werkervaring als monteur hoogwerkers
  • Aantoonbare werkervaring met hydrauliek, pneumatiek, aandrijftechnieken en elektronica
  • Geldig VCA diploma en heftruckcertificaat zijn een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Collegiaal, communicatief vaardig, in staat om zelfstandig te werken, denkt in mogelijkheden, stressbestendig

Over de organisatie:

Doornbos Equipment verhuurt en verkoopt hoogwerkers, verreikers, heftrucks, minikranen, hogedrukpompen en vacuümunits. Er werken 90 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en in Billingham in Engeland. Doornbos Equipment is een familiebedrijf. We zijn gericht op de lange termijn en hebben zowel collega’s als klanten, met wie we al meer dan 10, 20 of zelfs 40 jaar lang werken! We zijn betrokken bij onze omgeving en voelen ons daarvoor verantwoordelijk. We vinden het belangrijk om ons te ontwikkelen en onze omgeving te verbeteren. Betrouwbaarheid en dienstbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij bieden:

Een professionele organisatie met een informele cultuur waar ruimte is voor persoonlijke benadering. Kwaliteit en klantgerichtheid staan voorop. Daarbij zoeken wij talentvolle, bevlogen en integere medewerkers. Ervaren managers, duidelijk beleid, directe invloed, maar ook een maatschappelijk georiënteerd bedrijf vinden wij belangrijk en bieden we je graag. Een goede begeleiding, opleiding en doorgroeimogelijkheden, een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden staan je daarnaast ook nog te wachten. Nog steeds enthousiast? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar hr@doornbosequipment.com.