DoornbosWerken bijMonteur hoogwerkers

Monteur hoogwerkers

Kreeg jij als kind een cadeau? Dan schroefde je het uit elkaar met de snelheid van een Formule 1-monteur. Die sleuteldrift bleek jouw kracht. Jij ademt techniek, denkt in oplossingen en voorkomt problemen nog voordat ze er zijn. Elektronisch, mechanisch, hydraulisch, pneumatisch… Eindigt het op ‘-isch’, dan begint jouw bloed al sneller te stromen.

Herken je jezelf in dit profiel? Ben jij die geboren  sleutelaar waarbij kennis en ervaring hand in hand gaan met humor en collegialiteit? Die doener die net zo graag binnen werkt als op de meest verrassende locaties van onze klanten? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega!

Bij Doornbos Equipment zoeken we namelijk een monteur die droomt van een stapje hogerop. Letterlijk!

Wat doet een monteur hoogwerkers bij Doornbos Equipment?

Samen met je collega’s onderhoud en repareer je ons materieel. Niet alleen in onze werkplaats, maar ook bij de klant. Je zorgt dat de machines (preventief) onderhouden worden zodat ze altijd in top conditie zijn voor onze – en dus ook jouw – klanten. Door de vele verschillende technieken in onze machines en het grote aantal verschillende klanten, is je werk geen dag hetzelfde.

We hopen dat je dit meebrengt:

  • Afgeronde mbo-opleiding, minimaal niveau 2, in een technische richting.
  • Sterke interesse in techniek, met ervaring in hydrauliek, pneumatiek en elektronica. Ervaring met autotechniek, vrachtwagens, grondverzetmachines is ook een mogelijkheid.
  • Geldig VCA-diploma, of bereid zijn deze te behalen.
  • Collegiaal, goede communicatieve vaardigheden, oplossingsgericht en stressbestendig.

Wat we jou graag bieden

  • Een uitdagend en afwisselend takenpakket met diverse doorgroeimogelijkheden.
  • De mogelijkheid om je inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
  • Een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel.
  • Uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op de sportschool, een fietsplan en gratis fruit.

Wat we je nog kunnen vertellen over Doornbos Equipment:

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden continu service en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden!

Kom je eens praten?

Stuur dan je brief en een cv per e-mail naar werkenbij@doornbosequipment.com Dan hopen we dat we je snel uit kunnen nodigen.

Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche? Neem dan gerust contact op met Angel Sanchez op 06-53800343.