DoornbosWerken bijOPERATIONEEL / TECHNISCH MANAGER

OPERATIONEEL / TECHNISCH MANAGER

Krijg jij energie van complexe technische uitdagingen en van het aansturen van een mooi team? Houd je van de afwisseling van contact met je klant, met je team en uiteenlopende zaken regelen? Ben je lekker oplossingsgericht?

Dan is de vacature van Operationeel/ Technisch Manager bij Doornbos echt wat voor jou!

Wat doet een operationeel / technisch manager bij Doornbos Equipment?

Als Operationeel/ Technisch Manager ben je werkzaam op de afdeling Verhuur Hogedruk- en Vacuümequipment en verantwoordelijk voor de planning en administratie, de logistieke afdeling, de werkplaats en de slangenassemblage. Je zoekt uit wat onze klant gaat doen, wat hij nodig heeft, welke machines en welke accessoires we daarvoor het beste in kunnen zetten en wat we als team voor service kunnen bieden. Je zorgt ervoor dat de operatie goed loopt en elke dag een beetje beter wordt. In de werkplaats denk je mee over technische uitdagingen en over hoe we het werk zo ‘lean’ mogelijk kunnen doen. Je stuurt op veiligheid, kwaliteit, effectiviteit en de energie in jouw team.

Je rapporteert aan de Operationeel Directeur en stuurt (in)direct totaal ongeveer 15 medewerkers aan.

We hopen dat je dit meebrengt:

 • HBO opleiding in een technische richting;
 • 3-5 jaar werkervaring als leidinggevende in een technische omgeving;
 • Kennis van en ervaring met hogedrukwaterstraal- en vacuümtechniek is een pré;
 • Ervaring met Lean en optimalisatie van werkprocessen is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Klantgericht, flexibel, praktisch, analytisch, inspirerend en communicatief sterk.

Wat we jou graag bieden:

 • Een uitdagend pakket aan verantwoordelijkheden;
 • Vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen
 • De mogelijkheid je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, o.a. door een online leerplatform met ruim 150 verschillende trainingen, maar ook bijvoorbeeld interne trainingen op het gebied van bootcamp, mindfulness en geweldloos communiceren
 • Een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel
 • Uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op de sportschool, een fietsplan, een gezonde lunch, goede koffie en thee en fruit.

Wat we je nog kunnen vertellen over Doornbos Equipment:

Doornbos heeft ruim 1200 hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hogedrukpompen en vacuümunits. We bieden service en onderhoud en we verzorgen veiligheids- en bedieningsopleidingen. We zijn een familiebedrijf en bestaan al bijna 85 jaar. Er werken ongeveer 100 mensen bij ons en we hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Billingham in Engeland. Onze slogan is ‘Uplifting People’ en daarmee bedoelen we dat we graag een organisatie creëren waarin mensen plezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en zo samen de beste service leveren. We willen het meest mensgerichte bedrijf in onze branche worden!

Kom je eens praten?

Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature en de branche? Neem dan contact op met Gerbrand van Ommen op 06-41316946.

Het sollicitatietraject verloopt via Vooq. Ben je geïnteresseerd, solliciteer nu en hopelijk zien we elkaar snel!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.